מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חפירהאסי08/07/2010
שלום
בשעות אחה"צ אני מתקשר לאישתי ושואל לשלומה והיכן היא נמצאת, ענתה לי אני בבריכה במלון עם ידיד שהיה מנהל בכיר מהעבודה הקודמת שהגיע להתארח במלון לבד, חבל שאני ללא בגד ים, שאלתי מי זה, אמרה לי את שמו ובזה הסתיימה השיחה,
לאחר כשעתיים התקשרה אליי, ואמרה לי שלא הייתי צריך לשאול מי זה? ולמה אני "חופר" לה, כי היא לא "חופרת" לי,
לדבריה היא לא הרגישה בנוח עם שאלתי מי זה, ואת השאלות הייתי שואל בבית ולא שהיא נמצאת איתו.
נפגעתי מאד
הייתי שמח לשמוע את דעתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
אגם08/07/2010היי,
אני קראתי מספר פעמיים את מה שכתבת ואני לא האמנתי למה שקראתי!!!!!!!!!!!!
אישתך שפויה???? מה זה השטויות האלה ברור שזכותך לשאול אותה איפה ועם מי היא נימצאת להזכיר לה אתה בעלה!!!!!!!!!! אין גבול לחוצפה שלה.
אני לא הייתי מעבירה לה את בשקט.
אני יודעת שאני חריפה אבל אני כזאת כי ככה החיים לימודו אותי להיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמח לפרטים נוספים
עדי בדיחי09/07/2010הי אסי,
אין צורך למהר למסקנות.. חסרים לי פרטים נוספים על מנת לענות על שאלתך-
1. כמה זמן אתם נשואים, מה טיב הקשר?
2. מה לגבי גבולות (הכנסת קשרים עם בני המין השני)? האם יש ביניכם איזו הסכמה או פשרה לגבי קשרים עם בני המין השני, מה מותר, כמה "מחטטים"?
להרגשתי לא מדובר במשהו שהפתיע אותך מאוד (אולי אני טועה) שכן היא אמרה "אל תחפור כי אני לא חופרת", מכאן הסקתי כי אולי שניכם נוהגים לקיים קשרים עם ידידים או ידידות ותלוי בכם איפה אתם שמים את הגבול.
בגדול, כמובן שכבן זוגה אתה מורשה לשאול לשלומה ואפילו איפה היא וכד', אבל יש לי הרגשה שלא בזה מדובר, כי מתגובתה ניכר כי אתם סביב הנושא הזה ולא מאתמול.
אשמח אם תשפוך קצת אור לגבי אופי הקשר ביניכם, הגבולות ובגדול - כל נושא האמון ביניכם- איך אתה חווה את הקשר?
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחפירה
אסי09/07/2010היה בנינו משבר ועמדנו בפני גירושין בעבר.
אין בנינו כל הסכמה לקשרים עם ידידים
אצלי הגבולות ברורים מאד, אני לא הייתי עושה דבר כזה
אני יודע מה קורה שיש מערכת קשרים כזו עם ידידים, בסוף זה הופך ליזיזים, להיפגש
בבריכה במלון, משם ההזמנה לחדר לא רחוקה, ואו בלובי בערב לטעמי זה לא צריך להיות
דעתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעריכת חוזה מחדש
עדי בדיחי11/07/2010הי אסי,
נשמע שיש ביניכם פערים לא מבוטלים באשר להתנהלות הזוגית, הגבולות ומה מכניסים לקשר ומה לא. אני מניחה שהמילה "משבר" טומנת בחובה עוד הרבה מעבר לסיפור הזה בבריכה ולכאלה דומים לו ולכן הזמנתי אותך לבוא ולכתוב לנו מה טיב הקשר ביניכם.. מובן וגלוי שלא בסיפור הזה מדובר, לפחות לא רק בו, אלא בכל המכלול, עבורה, ועבורך.
לכן, על מנת כן להתקדם לכיון טוב יותר (וטוב יותר פירושו טוב לכל אחד בנפרד ולכם כזוג, זה יכול להיות המשך יחד, זאת יכולה להיות החלטה להיפרד) - עליכם ללכת לייעוץ זוגי ויפה שעה אחת קודם. ולמה? כי לדעתי לא מדובר בשלב כזה בו אפשר לנסות לברר יחד פשר הפערים, אלא יעיל יותר שיהיה מישהו שיגשר ביניכם ויהווה סוג של משענת בתהליך הזה, כמובן אם שניכם מעוניינים בו.
שווה לברר עם אשתך האם היא מוכנה להקדיש מחשבה, עבודה ואמון בתהליך ובקשר שלכם ולהתחיל ייעוץ אם כן. שם כדאי לפתוח את עיניין החוזה ביניכם- מהי זוגיות, ממש מהתחלה, מה מותר ומה לא ולנסות להגיע לפשרות ולהסכמות. כי בלי זה, נשמע שיהיה קשה להמשיך "בטוב".
עש מאמץ לגייס אותה לייעוץ זוגי. אם אין היענות, ואין אמון בקשר, חבל להמשיך ככה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסי
שימחה12/07/2010ידידי
אתה אדם נבון שיודע לקרוא בין השורות
אלוהים ישמור את אשתי במידה והיתה עונה לי כך...
תציב מיד גבולות ברורים אתה לגמרי צודק
תבדוק עד כמה חשובה לה מערכת היחסים שלכם? מה שהיא ענתה לך
זה כמו להגיד שמה ... על מה שיש לך להגיד אני עושה מה שבא לי ואתה לא
ממש בראש סדר העדיפויות שלי.
צר לי אחי אבל ככה זה ניראה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)