מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרה בבקשה....ב.09/07/2010
פגעתי בבעלי מאוד, עשיתי מעשה שמבחינתי הוא לא היה חשוב, אבל הוא חושב שבגדתי בו ריגשית. (פיזית -מעולם לא) כמה שאני מנסה להסביר לו שלא הרגשתי כלום ושהוא לא מבין נכון את הסיפור, הוא לא מאמין. הוא נגעל ממני ולא מסתכל עליי כבר שבוע. הוא רוצה לסיים את הכל אבל מצד שני נשאר בבית ולא הולך. רק בתקופה האחרונה נהיה לנו כל-כך טוב ביחד ובאמת הבנתי כמה אני מאוהבת בגבר שלי וכמה הוא אוהב אותי, ופתאום הכל נהרס.
אני יודעת שנשים סולחות על בגידות כי אני סלחתי לו פעם. השאלה אם גבר סולח? יש מצב שהוא יתן לי לעשות אותו מאושר? או שעדיף לי להמשיך הלאה? עשיתי שטות שמבחינתי אין לה חשיבות, אבל מבחינתו ורק היום אני מבינה שפגעתי בו מאוד ושזו הייתה טעות! מה אני יכולה לעשות? ואיך אני יכולה לפנות לבן אדם עצבני שבקושי מתייחס אליי? שמקלל ויורד עליי אם אני רק פונה אליו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ואני לא א- שמאוהבת בנשוי חלילה...
ב.09/07/2010שיניתי ל-(ב)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהב,...פגעתי בבעלי.
גליה09/07/2010ב'
שלום.
אני לא יועצת .. סתם אחת שגולשת.. מציינת כאן את דעתי בעניין.
סביר להניח שיועצות מקצועיות יענו בבהירות על מצוקתך ..
ניתן לתאר בערפול מה היה .. תני לו זמן להבשיל עם עצמו ולעבד נתונים.
וראי איזה פלא הכל יסתדר. שבוע זה מעט מאוד זמן..
התקופה הנוכחית מבחינתך היא בילתי נסבלת אני בטוחה. אך לכל טעות בחיינו ישנו מחיר (לא מוצדק) אך.. הזמן מראה את כל התמונה גם שאתה נמצא הרחק מאוד ממנה .
האגו הוא המניע אצל מרבית הגברים במיוחד אלו שסבורים שהם לא טועים.
הוא לא יעזוב אותך או את חייך , אחרת היה עושה זאת!!
התנהלי כהרגלך והוסיפי מעט יותר פינוק לאורח חייכם.. (השתדלי לפחות עד כמה שניתן)
מילת הקסם כרגע בחייך היא "זמן"...
כל טוב לך..
עוד תדעי ימים יפים ושמחים יותר במחיצתו אני בטוחה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגליה....
ב.09/07/2010א. תודה..
ב. ידענו תקופות קשות, אבל אני מניחה שהפעם הזמן לא יעזור.. קשה לי להאמין שהוא יסלח..
הוא ממש שונא אותי.. לא מסתכל עליי ובקושי מדבר... מה שכן, הוא לא הלך...(אומר שבגלל הילדים....) לא סיפר להורים שלו מה עשיתי כדי שימששיכו לכבד אותי, ועוד כמה כאלה........
כמה זמן לתת.???? אני מתגעגעת אליו ולחיבוק שלו כמו ילדה בת 16...
אולי עדיף לסיים את זה? ולחזור בעתיד אחרי שיעבור כל הסיוט הזה ושיהיה לו אולי מתי-שהוא קצת כבוד אליי...?
בכל מקרה תודה על העזרה מאמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאפשר עוד קצת זמן
עדי בדיחי11/07/2010אכן גליה צודקת, צריך לתת לזה עוד זמן, בכל זאת זה עדיין חם.
צריך לברר, אח"כ, כשקצת יירגעו הרוחות, כמה זה שבר לו את האמון, ואם יש אפשרות להציל. אם יש כזאת, אפילו אם עדיין לא מצהיר אותה, עשי מה שצריך. מצד אחד לא להתרפס יותר מדי, כי זה יכול להרתיע, מצד שני כן להראות השתדלות ובקשה כנה שלך, ממנו, לדף חדש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגליה
א12/07/2010לגליה היקרה!
אפשר בבקשה ליצור עימך קשר לכתובת אמייל ,אני תמיד מחדש מתפלאה מעצותייך בעלות הניסיון.
יש לי שאלה ליעוץ אך איני רוצה לעלות זאת בפורום .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהא. כתובת מייל (גליה)
גליה12/07/2010א' לילה טוב.
אני מניחה ש"הקשר הבעייתי" עדיין מעיק ומציק. אשמח שתצרי קשר כולי תקווה לסייע לך!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגליה ,איני רואה את כתובת המייל?
א13/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעבור א'
גליה13/07/2010עבור א'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגליה
א13/07/2010כיצד אצור קשר ? לאיזה אמייל ? את רוצה שארשום את האמייל שלי.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)