עזרה דחופה!!!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה!!!
    סיון
    11/07/2010

בן זוגי ואני יוצאים כשנה וחצי. אני בת 29 והוא בן 37
    בעבר הוא עישן ג'וינטים על בסיס יומי. לפני כחצי שנה נפרדנו כשזו הייתה אחת הסיבות העיקריות לפרידה - אני לא מעשנת כלל ומתנגדת בתוקף לכל הנושא.
    כשבועיים אחרי הפרידה החלטנו לחזור והגענו להבנה בנושא הג'וינטים כי הוא יחל להפחית בכמות החל מפעם בשבועיים ועד להעלמת התופעה בכלל. אני העליתי את חששותיי לימים בהם יהיה הורה והסברתי שלא אקבל אב לילדיי שיעשן.
    לזכותו יאמר שהוא מיד הפסיק לעשן ו"דילג" על תהליך ההפחתה ההדרגתית.
    כעת, לאחר חצי שנה, הוא מבקש שתהיה לו האופציה לחזור ולעשן מדי פעם כשמתחשק לו (לא בבית, אלא אצל חברים).
    אני,שחשבתי שהנושא מאחורינו, שוב מתנגדת בתוקף...אמרתי לו שלא אסכים להיות איתו אם מעשן
    אני רואה דבר זה כפסול מאין כמותו! ניסיתי להסביר לו כי זה לא אחראי,לא בריא,לא חוקי וכו' אך הוא מסרב לקבל זאת.
    כרגע אנו עומדים בפני מצב בו אני אמרתי שלא אסכים לחיות עם זה והוא אמר שבעצם הבקשה שלי ממנו לוותר, אני מבקשת ממנו להשתנות ולוותר על עצמו...
    אי לכך, הפרידה בפתח
    אשמח לשמוע דעתכן בנושא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה!!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עמדי על עקרונותייך

עדי בדיחי
    11/07/2010

הי סיון,

ראשית אני מחזקת ומעודדת אותך להמשיך באסרטיביות. את צודקת בכל מה שאמרת- חוק, חינוך, בריאות.

ברגע שאמר שאם את מבקשת ממנו להפסיק לגמרי משמע את מבקשת מנו לוותר על עצמו, אני חוששת שמדובר כאן בסוג של התמכרות, קלה אולי, אולי לא, אבל יש משהו בו שלא מאוד שולט על הצורך הזה. אם עצמו=עישון, זאת בעיה רצינית מאוד, ולא בטוח שאם גם עכשיו יחליט שמתחרט, ומפסיק לתמיד, הוא באמת יוכל לעמוד בזה (אם אכן מדובר בחומר שהגוף פשוט חייב אותו אחת לכמה זמן כדי להתאפס).

אני איתך, עשי מה שצריך וטוב לך ולמשפחה שתבני. כי מבחינתי סמים קלים, קשים, בינוניים- לכולם יש השפעה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו