שיקום גירושין

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שיקום גירושין
    רעיה
    11/07/2010

שלום רב,
    יש לנו 2 ילדים בגילאי 5ו-7 התגרשנו. לפני כשנתיים . הוא מצא זוגיות שחי איתה ומפגישה עם הילדים. אך במקביל מזה כמס' חודשים מחזר אחרי במטרה לחזור שוב. מדבר על אהבה ועל טעות שעשה. שאלתי איך אפשר לנהל מערכת יחסים עם מישהי ולרצות מישהי. האם כדאי לבחון את הדברים? זה נראה לך אמין או רק משיקולים אינטרסנטיים של מצב כלכלי שלו עדיף לו להיות איתי ועם הילדים. היו הרבה בעיות ומריבות על רקע כספי , אינו מתמיד בעבודה. הבעיות הכספיות נתנו השלכותיהן על שאר התחומים: יחס, כבוד, איכפתיות וכו'. אפשר לומר שעדיין יש לי רגשות כלפיו ומאחר ויש ילדים אני בהתלבטות עצומה. אנא עזרי לי לכוון את הדברים ולמה להתייחס? המון תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיקום גירושין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רעיה-

בני
    11/07/2010

אני מבין ממה שלא כתבת,,, שלך אין עוד בן זוג אחר,
    ועוד שהגרוש שלך רק גר איתה אבל עדיין לא מיסד איתה את הקשר,,,
    למרות כל מה שציינתי ממה שכתבת,,, דעתי האישית שאל תמהרי להחליט,,,
    לכי קודם לחזק את האישיות שלך, את לא פנוי להובלה סתם, בגלל שמישהו מעוניין בך, וגם אם היא היה בעבר בן זוגך, את לא אמורה בכלל לחכות לו,
    לאחר שתדעי מה את רוצה ואיך את רוצה לחיות את שארית חייך, יש מקום לשקול האם להחזיר אותו בגלל 1.2.3 או למצוא אהבה חדשה, שתתין לך מענה על כל, או לפחות על מרבית הצרכים שאת חפצה בהם,
    לא בחינם השכל אומר לך להיזהר,,, ויפה דרך אגב שאת חושבת על הילדים, ולכן כדאי שתעשי את הבחירה הנכונה לא מתוך לחץ ואילוץ, אלא כי בחרת ואת רוצה גם בטובתם, "גם" כי אמא מרוצה שווה יותר מאמא מקטרת,,, !
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו