מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הייאדמית11/07/2010
אני בחורה בת 23 סטרייטית. לאחרונה, בכל פעם שאני מדברת עם בחורות, אני נוטה לבחון את החזה שלהן באופן כפייתי (חשוב לציין שתמיד הפריע לי העניין שלי אין חזה בכלל). בים או בכל מקום אפשרי. התחלתי לחשוב על נטיות לסביות בעניין, האם זה אפשרי בכלל? כאילו כל הזמן אני מנסה "לשכנע" את עצמי שאולי יש משהו, ואולי בגלל שלא ניסיתי בכלל אני לא יודעת ובכלל ככה זה כל אחד מאיתנו...זה הזוי. זה ממש כפייתי
חשוב לציין גם שמתקופת התיכון, דבר שפחת עכשיו, כשאני מדברת עם בחורה יפה ממני, אז אני נוטה לפזול, לא להרגיש בנוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המין היפה
דורית כהן12/07/2010אדמית יקרה , ראשית, אני מציעה לך לרשום את שאלתך בפורומים של הומואים ולסביות, שם יידעו לענות לך אולי מתוך נסיון רב יותר.
לי זה נראה שהרבה אנשים - גברים ונשים - נמשכים ליופי הנשי. לא סתם קוראים לנשים - "המין היפה". יש משהו שמאוד מושך את העין. השאלה היא האם את מדמיינת קירבה לאישה, רוצה לגעת בה, מחפשת את קירבתה, מסתקרנת איך יהיה לגעת בה במקומות אינטימיים? האם את מרגישה דומה לגבי גברים? האם התאהבת פעם באישה?
כי זה שאת מרותקת לחזה הנשי - או מרותקת לאישה יפה - זה יכול להיות שזו רק הנאה אסתטית, מן היופי עצמו. ואולי גם חלק מן ההתפתחות האישית שלך בתור אישה - שאת בודקת את עצמך איך את נראית ומשווה עצמך לאחרות, זה עדיין לא מעיד על נטייה לסבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אדמית14/07/2010היי, מעולם לא התאהבתי באישה ונמשכתי לגברים מאז ומתמיד. ויכול להיות באמת שמדובר בהנאה אסתטית. כאילו מצד אחד "מציק" לי העניין כשאני רואה מישהי יפה ואני לא נהנית מהסתכלות עד הסוף. מצד שני, זה הפך למשהו כפייתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי-
בני14/07/2010אני אכתוב לך תשובה קצרה עד שעדי תענה לך את תשובותיה המפורטות והמחושבות,
הסיפור שאת מספרת קצת עצוב, אבל יש בו תקווה לצמיחה מתוך העצב הזה, כי את בחורה צעירה ועתידך לפנייך, אני ממליץ לך בחום למצוא איש או אשת מקצוע, ולשתף אותה לאט לאט בסיפור חייך, זה כ"כ חשוב, וכ"כ מועיל , שאין לך מושג עד כמה את תרוויחי מעצם ההקשבה שמן דהו שלא מכיר אותך כלל, ואין לו עניין אישי או אחר בסיפור שלך, אלא רק במטרה אחת , לשתות את הכאב שלך, למוסס אותו, ולתת לך תקווה להמשך החיים,
חבל על כל יום שאת מבזבזבת,
היעוץ ייתן לך כוח להעצים את האישיות שלך, כוחות להתמודדות ביום יום, כוחות להביע את מה שיש לך לומר, בטחון ועוצמה כנגד כל דבר שיפריע לך לחיים תקינים, והכי חשוב כלים לעזרה מול בעלך הנוכחי, ואל מול כל הקשיים שבדרך,
אני מאחל לך למצוא משיהו שייענה על התואר הנ"ל, אבל גם אם רק חצי מהדברים שכתבתי ימולאו,,, אשרייך, ואשריי מי שיכוון אותך,
לא נכנסתי כלל למקרה לגופו, כי עדי נותנת כאן עבודה נפלאה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההודעה שכתבתי היא ל- קשר חזק-
בני14/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)