זוגיות במצוקה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• זוגיות במצוקה
    רבית
    13/07/2010

אני ובעלי נשואים כשנה, לפני חודש נולד לנו בן, במהלך ההריון גיליתי שבן זוגי מכור לצ'טים, חלקם צ'טים אירוטים.
    חשוב לציין שאני ובעלי לא מקיימים שום מגע מיני מהיותי בחודש השישי להריוני, אך גם לפני כן הוא היה מבלה באינטרנט יותר מאשר איתי במיטה.
    לאחר שחשפתי את הקלפים היחסים ביננו רק החמירו, מאחר שהוא מתגונן(ההגנה הטובה ביותר היא התקפה).
    אני מרגישה פגועה ואיני יודעת מה לעשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זוגיות במצוקה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעיד על בעיות במיניות שלכם כזוג

דורית כהן
    14/07/2010

שלום לך, רבית, ומזל טוב על הולדת הבן!!!

את אומרת שאת פגועה מכך, ואני מבינה את רגשותייך, אבל אני רואה בכך אות אזהרה לשניכם:

להתמכר לצ'אטים ארוטיים, כיום, זה לא ממש בגידה בעיני, אבל יש בכך כדי להגיד בצורה די ברורה - משהו לא בסדר בתוך המיניות הקיימת בין שני בני הזוג. את מציינת שמאז החודש השישי לא היה ביניכם שום מגע מיני, וזה די יוצא דופן, כי גם אם מחליטים לא לבצע חדירה, מתוך איזה חשש לתינוק- (למרות שככל הידוע לי לא צריכה להיות שום בעייה בכך) - עדיין יש המון דברים נחמדים ונעימים שניתן לעשות בסקס גם ללא חדירה, כגון מין אוראלי, ואוננות הדדית, שלא לדבר על מזמוזים למיניהם.
    אז אם אכן לא היה שום דבר - ואת אומרת שהצ'אטים החלו עוד לפני ההריון, סימן שעליכם לטפל בבעיות שיש לכם במיניות שלכם. ניתן לעשות זאת או אצל סקסולוגים או דרך ייעוץ זוגי, תלוי מה מקור הבעיות. אם זה טכני - סקסולוגים. אם זה רגשי וכרוך בבעיות תקשורת - אז ייעוץ זוגי. אלא שעלייך לברר קודם אצל היועץ האם הוא נכנס גם לבעיות בתחום המיני, כי לא כולם עושים זאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו