פרימיטיביות לשמה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פרימיטיביות לשמה
    דנית המיואשת
    13/07/2010

אני נשואה שנתיים, וכשהכרתי את בעלי הוא ידע שאני לא בתולה, זה אף פעם לא הפריע לו.
    בזמן האחרון הוא ממש חופר לי כמה הוא מבואס שהוא לא התחתן עם בתולה. זה ממש מעצבן כבר ואין לי כוח להתגונן כל פעם, זה פשוט מתסכל!!!!
    לא אכפת לי שהוא בא מבית פרימיטיבי, זה מה שאני וזהו, אבל הוא.... אלוהים ישמור כזה תמים ונאיבי, "יש בתולות בגילך היום" "כל החברים שלי בטח הנשים שלהן היו בתולות" בטח, הם היו בני 16 שהם הכירו אני הכרתי אותו כשהייתי בת 25!!!
    ולא רק זה הוא סיפר לכל המשפחה והחברים שלו שאני היתי בתולה כשהכרנו! איזה פיגור ממש טמטום....
    לא מבינה תטמטום שלו אבל זה לא שהוא היה בתול שחיכה לי, לפני שהכרנו הוא התהולל לו ולא חשב אם הבחורות שהוא היה איתן היו בתולות......
    בקיצור אני לא יודעת מה לעשות, את כל מה שאפשר לענות לו כבר עניתי, אין לי כוח לסבול את זה מה לעשות....?????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרימיטיביות לשמה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מסכימה איתך ועוד:

דורית כהן
    14/07/2010

עצבנית יקרה, מה שאת מספרת לנו הוא אכן מוזר וכדברייך - פרימיטיבי.
    אבל מכיוון שהוא ידע על כך מן התחלה, יש לי שני כיוונים אפשריים:
    האחד - שבשלב מסויים הוא שמע ממישהו דעה נחרצת על נושא זה ומאז זה התחיל להציק לו יותר ויותר, ולכן הוא משקר לאנשים ומסתיר את האמת, כי חשוב לו מה יחשבו עליו.
    אפשרות שנייה היא שאת נתפסת בעיניו "מתירנית", חופשייה במיניות שלך, וזה מטריד אותו משום מה. יש בעלים שמעדיפים שבנות זוגם יהיו "קרש" במיטה, ואז הם יהיו רגועים שבת הזוג לא מתעניינת בסקס ועל כן לא צפוייה לבעל סכנה שהיא אי פעם תרצה לבגוד בו...
    בשני המקרים זו גישה ילדותית, אגואיסטית. שלא לומר פרימיטיבית...
    האם את חושבת שיש אפשרות שהוא יגיע לייעוץ בעצמו? לנהל על כך שיחה עם מישהו מקצועי? אולי לשמוע על כך ממישהו סמכותי זה ירגיע אותו.
    כי אם זה לא יקרה, עד מהרה יתגשמו כל חששותיו, כי הוא יימאס עלייך, ותרצי לחפש לך מישהו אחר...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה שהכי מצחיק- הסקס שלנו נהדר

דנית המיואשת
    14/07/2010

כמו שבחיים לא נהיניתי מסקס, בחיים אף אחד לא ידע מה אני אוהבת, ולא נהניתי מסקס מעולם!!!!
    וכשהכרתי אותו הוא גילה לי את כל רזי הסקס, ואיך נהנים מזה, וזה אמור לשמח אותו שהוא הבנאדם היחיד בעולם שגרם לי להבין מה זה להנות מסקס....
    איך אני יכולה להסביר לו כדי שיבין שאני אוהבת רק אותו ולא משנה מה שקרה פעם????.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצבנית-

בני
    14/07/2010

תפסיקי להסביר לו,
    תמנעי בכל דרך מהוויכוח המיותר הזה, לאט לאט הוא יבין שאת לא בעניין,
    אין זה מתפקידך לשכנע אותו, ומי כמוך יודעת שאין מה לנסות,
    תוציאי את האוויר מהמפרסים, תניחי לו לדבר עם עצמו, בנושא הזה, סוף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו