מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אהבה אסורה??דנה13/07/2010
היי אני יוצאת עם גבר נשוי כבר 12 שנים {בפועל הוא נשוי לי} ואנחנו חיים כמעט כמו זוג נשוי רק לא על הנייר. לדעתי אני אפילו נחשבת לידועה בציבור. אנחנו מבלים כמעט כל יום יחד, יש לנו חוויות משותפות גם טובות וגם נוראיות יותר מהרבה זוגות שחיים 20 שנה יחד. אנחנו אפילו לא ממש מסתירים את זה חוצ כמובן מהמשפחה שלו- למרות שאשתו גילתה את הסיפור שלנו ולא הסכימה להתגרש ממנו {גם האחים שלו יודעים}. אני יודעת שהוא אף פעם לא התגרש ולא בגלל שהוא אוהב את אשתו {היא יודעת שהוא איתי}. ישנה סיבה אחרת שבגללה הוא לא מתגרש{לא אפרט כרגע}.הקשר לנו שרד כל כך הרבה משברים וסיבוכים שאני לא חושבת שיש זוג נשוי שהיה שורד. כמובן שבעבר רציתי לעזוב אבל זה היה מאוד קשה{הוא אף פעם לא שכנע אותי להישאר}. הגעתי למצב שאני לא רוצה לחיות, הלכתי לטיפולים שכמובן עזרו כקליפת השום, יצאתי עם בחורים אחרים, ניסיתי הכל כלום לא עזר. תמיד חזרנו. אני יודעת שאף פעם לא יהיה לי קשר כזה אנחנו מאוד דומים ועם השנים הפכנו להיות ממש צוות,{אפילו החברות שלי וגם בעבודה כולם אוהבים אותו ומקבלים את זה} אנחנו תמיד אחד בשביל השני ואני יודעת שלא חשוב מה יקרה הוא תמיד יהיה ותמיד ילחם עבורי וגם אני עבורו. כמובן שאני יודעת שזה לא מצב אידיאלי והייתי רוצה משהו אחר וגם הוא היה רוצה אבל לצערנו זה לא תלוי בו... אני השלמתי עם העובדה שאנחנו נמשיך לחיות ככה. כמובן שלא הייתי מייעצת לאף אחד להכנס לקשר מסובך שכזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אזהרה?
עדי בדיחי14/07/2010שלום דנה,
אכן זוגיות כזאת לא מתוארת כאן כל יום.. אם זאת בחירתך - כמובן זכותך לחיות כך. סומכת עלייך שאת יודעת מה את עושה.
ניסיתי לזהות את סיבת הפניה שלך, אולי איזו שאלה, השאלה היחידה ששאלת היא בכותרת- האם זאת אהבה אסורה, ואני לא בטוחה שזאת לא שאלה רטורית...
אולי הזהרת אותנו מלהיכנס לקשרים מהסוג הזה? אני מסכימה איתך.
כל טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה-
בני14/07/2010למה זה לא תלוי בו,,,
והייתי רוצה לשמוע ממך יותר על סוג הטיפולים שעברת, כמה זמן החזקת מעמד בכל טיפול, איזה סוג של טיפול, מה היו הציפיות שלך מכל טיפול, מה בכל זאת כן השתנה בעקבות הטיפולים,,, אולי לרעה ? וכו',
ואם את סבורה שאת ידועה בציבור שלו, אז סתם שתדעי שיש לך זכויות מסויימות, לכי לבדוק אותן,
ותודה על הגילוי לב, את מראה את הצד הלא יפה בלשון המעטה של להסתובב חי/מת לצד גבר נשוי,
אבל מי אני שאשפוט אותך, כל אחד ואחת בוחר את הדרך שבה הוא יעבור את יחידות החיים שניתנו לו במתנה מאת הבורא, לא הייתי רוצה להיות במקום שלך, ובאיזה שהוא מקום יש לי חמלה על אבדן חיים של אשה שאני בטוח שמגיע לה הרבה יותר מלהיות נסחבת אחריי גבר שבז לערכים בסיסים, המחייבים כל יצור אנוש באשר הוא,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבני מדנה
דנה16/07/2010היי בני, בעבר "טופלתי" אצל פסיכולוג {חייבת לציין ידוע} שלבסוף הטריד אותי מינית. אילו ציפיות היו לי? אני לא בטוחה שהיו... ואולי רק רציתי לשפוך את הלב אצל מישהו שמחוייב להקשיב רק לי בלי לדבר על עצמו. היום אני נימצאת במקום שטוב לי. נכון, זה לא מושלם אבל מי אמר שמושלם זה טוב?יש דבר כזה בכלל? אז עושים פשרות בחיים, אני מתפשרת על חתונה והוא מתפשר על זה שהוא צריך להיות נשוי למשהי שהוא לא אוהב ועל הקריירה שלו{ציבורית}. לגבי השאלה שלך למה הוא לא מתגרש? אז ככה, ההיכרות שלו עם אשתו זה שידוך{ככה זה אצל הגרוזינים}לומדים לאהוב אחרי החתונה. ראית חתונה מאוחרת?? אם לא אז כדאי לך לראות, לא להאמין שזה קורה עדיין בימינו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה-
בני16/07/2010אני שמח שאת נמצאת במקום שטוב לך, אם לך זה טוב, אז גם לי זה טוב,,,
השאלה למה התאמצת לרשום ולגלות לכל העולם שטוב לך,,,
הבנתי את הסיבוך שבקשר הזה, לא מפתיע כ"כ, יש עוד אנשים ונשים כמוך,,,
מה שמצער זה, שיום אחד הם פתאום מגלים מה זה טוב באמת, ולא ע"פ חייהם של אחרים או נורמות חברתיות, אלא סתם כשמשחזרים את הסרט לאחור, פתאום מתבהרת לה תמונה קצת פחות וורודה, וכבר א"א לשנות,
משתתף בצערך בנוגע למטפל,,, אכן זה מה שחשבתי, שהיה לך תקרית לא נעימה ולכן כתבת מה שכתבת, אבל גם זה לא חדש, וצריך פשוט לחפש ולמצוא את המטפל הטוב ביותר עבורך שיצליח לנגוע בנפש ולא ח"ו בגוף,,,
לדעתי עוד לא מאוחר, כדאי לך לנסות, בפרט שרשמת שלא רצית לחיות,,, ולאור העובדה שאת כן מחפשת את היותר טוב מ- "ה טוב" שיש לך כרגע, רק בשביל להניע את התהליך הייתי שואל את השאלה הבאה, מה יקרה לאחר מותו ?---
שבת שלום,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)