שאלה חשובה..

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה..
    אורית
    07/11/2007

שלום רב,
    אני בחורה כבת 26 יצאתי עם בחור כבן 27 כחודשיים, יש לציין שבמהלך תקופה קצרה זו היו עליות ומורדות בקשר.
    הבחור בתחילת הקשר הראה נכונות עם הזמן זה דעך כך גם שיחות הטלפון ועבר לפגישה של פעם בשבוע.. לפני כשבוע "תפסתי"אותו לשיחה של מה הוא בדיוק רוצה מהקשר כי אני לבד לא יכולה ..הוא בפירוש באופן חד משמעי אמר לי שהוא כן רוצה את הקשר וגם הבטיח באותו המעמד לקדם ולפתח את הקשר.
    ביציאה הבאה שלנו כלומר אחרי ערב אחד בלבד יצאנו והכול היה מושלם בסיום הערב אמר לי שהוא רוצה לחשוב על העניין מחדש ויעדכן אותי בכל מקרה בתשובה.
    עברו 5 ימים אני הייתי חסרת סבלנות והחלטתי לחתוך את העניין ע"י SMS הבחור חזר אליי וטען שקרה משהו.. בכל מקרה דיברנו טלפונית ואמרתי לו שיראה את ההודעה כמבוטלת וקבענו ליום שבת להיפגש ולדבר על הכל. כאמור, יום שבת נפגשנו למרות שהוא סירב להיפגש בטענה שזה יהיה לו יותר קשה בכל זאת ביקשתי ואכן נפגשנו.. הוא טען שהוא לא מרגיש בלב משהו בנוגע אליי מרגיש משהו אבל לא מה שציפה.. לכן הוא חושב שכדי שנגמור עם זה.. אני מצידי אמרתי לו שהוא יתחרט על העניין.. הוא אמר לי שהוא מרגיש שהוא כבר מתחרט והוא עושה את ההחלטה לא בלב שלם. בסופו של דבר נפרדנו. הוא ביקש שנהייה ידידים שנדבר פעם בחודש .. אמרתי לו בסדר למרות שמבחינתי לא ממש בסדר.
    ביום שלישי והוא שלח לי SMS (כלומר שלושה ימים בלבד אחרי הפרידה) מה המצב? לדעתי הוא מתחרט על העניין.. מה דעתך? מה אני צריכה לעשות בעניין??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נוח לו

דורית כהן
    08/11/2007

היי אורית,
    כנראה נפלת על בחור שמאוד קשה לו להחליט. לי, מבחוץ, זה נראה שהוא לא להוט להמשיך את הקשר כמוך, כלומר אין הדדיות כאן, אלא שהוא רוצה אותך בתמונה, אולי נוח לו שיש לו אותך. אני במקומך לא הייתי נשארת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השארות בקשר מתוך פשרה

יהודית ברגמן
    08/11/2007

אורית יקרה!
    אני מסכימה עם דורית. האם יספק או יֶרצֶה אותך קשר לא מלהיב שנעשה מתוך פשרה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו