משבר בנישואים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• משבר בנישואים
    שרון לוי
    15/07/2010

התחתנתי לפני שנתיים ויש לנו ילד בן שנה. בעלי הוא אבא מדהים ובעל טוב. הבעיה שלי איתו היא שמאז שהתחתנו הוא מזניח את עצמו, הוא עלה 20 ק"ג במשקל, לא אכפת לו לבוא מיום עבודה ולהכנס למיטה לישון מבלי ללכת להתקלח, הוא לא משקיע בבגדים ובכלל, לא משקיע בעצמו. ניסיתי לדבר איתו כמה פעמים וכלום לא עוזר. אני בחורה שאסטטיקה וניקיון מאוד חשובים לי ואני פשוט אובדת עצות. מעבר לזה יש לנו בעיה קשה בסקס, הוא גומר מאוד מהר, לפני שאני מספיקה להכנס לעינינים, זה נגמר. אני מרגישה כבר כמה ימים שאני פשוט מאבדת עניין בו וממש לא נמשכת אליו.אני אפילו מוצאת את עצמי במחשבות על גברים אחרים, אני לא רוצה ללכת עם מישהו מהצד ואני גם לא רוצה להתגרש. בבקשה תייעצו לי מה לעשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משבר בנישואים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שרון-

בני
    15/07/2010

תחפשי חבר טוב או בן משפחה קרוב שיעיר אותו משנת הדב שלו, במקביל תלכי לסדנת תקשורת ותלמדי איך לדבר או לשתוק ולהגיע לתוצאות אפקטיביות בחיים,
    יש כאן לדעתי קצר תקשורתי שנמצא אי שם בינך לבינו, ולכן חבל שתנסי שוב ושוב במקום שנכשלת,
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיחה על ההשלכות של הזנחה עצמית

עדי בדיחי
    16/07/2010

הי שרון,

מבינה את התחושה שלך. זה לא פשוט לחיות לצד אדם שמזניח את עצמו, במיוחד שלך מאוד חשובה אסתטיקה. אני גם מתארת לעצמי שלחיות חיים אינטימיים באופן הזה, זה מקשה עוד יותר על חיי הזוגיות שגם הם, באופן טבעי, טומנים בחובם לא מעט קשיים.

הייתי הולכת איתו קצת "קיצוני". אני חושבת שבצמב כזה יש "לנער" אותו. ואולי לא יסכימו איתי, אבל אני חושבת שזה יכול לתת אפקט למרות העוצמות. אני חושבת שצריך לקחת אותו לשיחה רצינית, אפילו להתקשר אליו בבוקר ולהכין אותו לכך שבערב תהיה לכם שיחה. הוא ישאל על מה, את תגידי "נדבר בבית". שיבין שזה באמת רציני. שבי איתו, תהיי רצינית והחלטית, ותספרי לו מה את מרגישה- באופן הכי אמיתי, וזה קשה, כי את לא רוצה לפגוע בו אבל חשוב שתיצמדי לאמת ולא תייפי אותה. תספרי לו על התחושה שלך בכל המצבים האינטימיים, שהמשיכה שלך הולכת ויורדת ואת עסוקה בשאלות, אפילו מרגישה אשמה שקשה לך להימשך אליו. שההזנחה שלו היא לא רק "שלו", אלא גם של חיי הנישואין. אפשר בהחלט לומר שחיי האישות שלכם נפגעו וימשיכו להיפגע אם הוא לא יקח את עצמו בידיים, וההשלכות של זה ברורות. לגבר, ששומע דבר כזה, קשה מאוד לקבל את המחשבה שלא יהיו הרבה הזדמנויות ליחסים אינטימיים. אם הוא יעשה את החיבור שהכל תלוי בו- ואם יתחיל לקחת את עצמו בידיים גם את תרגישי שיש לך פרטנר, שעושה עם עצמו משהו, רק בשל העובדה הזאת כבר תעריכי אותו ואולי אף זה יתבטא במשיכה שלך אליו.

יש סיכוי שהוא תופס את הקשר או יחסי אישות כמובנים מאליהם. הגיע הזמן שתסבירי לו שלכל פעולה מזניחה שלו יש מחיר, לא מהיום למחר, אלא מחיר של תהליך.. ככל שיזניח את עצמו כך יזניח את המשיכה שלך אליו, אם הוא יעשה את הקשר הזה ויבין מה זה אומר.. אני מניחה שזה יעורר משהו. צפי לכך שיפגע מזה, ייתכן, אבל אחרי כמה ימים זה יחלחל והוא יבין שפשוט אין ברירה. משיכה ותשוקה הן חשובות מאוד, צריך לטפח אותן, צריך להמשיך לדאוג ולסקרן את בן הזוג, להמשיך להוכיח שאתה כן שווה למרות השיגרה והנישואין. לא לתת לזה להירדם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו