מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חוששת שהקשר מתחיל להגמרreyo15/07/2010
אני ובן זוגי לא נשואים אך בקשר כבר כ-7 שנים.
לאחרונה חשבנו על לקנות דירה ביחד אך כל פעם שהנושא עולה הוא רק מראה כמה הוצאות זה יביא וכמה שזה לא הגיוני לעשות את הצעד הזה. במקביל הוא חושב ששכירות היא בזבוז כספי.
אנחנו הגענו למצב שאני לא יכולה להגיע לבית משפחתו משום שאני מרגישה שאני נטל עליהם, ואמא שלו לא טורחת להסתיר את זה שגם הוא נטל.
הוא מצדו רק מכחיש, אומר שזה מה יש ושאת אמא שלו לא ניתן לשנות. אני לא יכולה לחיות עם המצב הזה עוד, אני מרגישה מועקה גדולה וחוסר שיתוף פעולה מצדו לגבי כל דבר כמעט.
לפעמים אני אפילו מרגישה כנלקחת כמובן מאליו...תמיד הייתי ותמיד אהייה לא משנה מה היחס כלפי וזה גורם לי להרגיש כמו סמרטוט רצפה.
קשה לי מאוד לנסות ולפתח שיחה איתו כי הוא מאוד עקשן ולפעמים אטום.
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבדוק מחדש מה מידת המחויבות
עדי בדיחי16/07/2010הי reyo,
אני בהחלט מסכימה איתך כי מגורים אצל אחד מההורים וללא קשר לנישואין הם בעייתיים, בעקר שהקשר כ"כ ארוך.
נשמע שסביב הנושא הזה יש עוד פרמטרים, מצד בן זוגך, לא בטוח שעיניין הכסף הוא האישיו (גם, אולי לא רק).. הייתי בודקת אותו את כל נושא המחויבות שוב.. מה מונע ממנו להרגיש בטוח להיות איתך לבד, בקורת גג משלכם. לא הייתי עושה את זה בשיחה תקיפה, אלא במצב בו אתם נהנים זה מחברתו של זו, תוך כך שאת מסבירה לו מקודת מבטך כמה היית רוצה שהקשר יתקדם, כמה היית רוצה את הפרטיות והביחד כי הוא חשוב לך, הקשר חשוב לך. נסי לבדוק האם משהו מחלחל שם, אם פתאום דעתו משתנה, אבל חשוב מאוד שתגשי לזה בנימת "הזמנה" ולא בביקורת.
יהיה קשה להמשיך קשר בו את מרגישה כמובנת מאליה, ומרגישה שאין שיתוף פעולה מצידו. הוא צריך להיפתח מולך ולספר לך מה בדיוק העיניין, ממה חושש ולמה מתעקש להישאר "בקן". זאת כמובן בעיה ידועה, אבל אין זה אומר שצריך לשבת בחוסר מעש ולחכות שזה יעבור. יש להציף את הנושא של המחויבות, להדגיש את הצורך שלך ולבדוק, מחדש, האם כרגע בשלב בו את נמצאת- גם הוא נמצא. אם הפערים רבים מדי תשקלי את המשך הקשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)