מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעלי מסתכל על נשים אחרותדנית המיואשת15/07/2010
היי לכם!
אני בת 25 אנו נשואים שלוש שנים ויש לנו ילד בן חצי שנה.
הבעיה שלי- אני בחורה שנראית ממש ממש מעולה, ומושכת תשומת לב בכל מקום, אני אחרי לידה והגוף שלי לא רק שלא השתנה, אפילו נהיה יותר יפה מלפני ההריון. באמת- אני רוצה להדגיש שאני נראית ממש טוב וכאן בעצם הבעיה- בעלי מסתכל על נשים אחרות, לא מסתכל בוחן ומתעמק, אלא מעיף מבט קטנציק עכשיו הקטע שלפני כמה זמן (אפילו שהייתי בהריון) הוא לא היה מסתכל בכלל, ברצינות, הייתי הבחורה היחידה שהוא ראה בעיניים, גם אם תעבור מולו בחורה ערומה הוא לא היה מסתכל.
ובזמן האחרון אני פתאום שמה לב שהוא התחיל "לפתוח את העיניים" עכשיו זה מאוד מוזר, הוא בחיים לא התעניין בבחורות כשאנחנו היינו חברים וגם לא אחרי הנישואין וגם לא בתקופת ההריון. מה קורה פה זה ממש מעצבן אותי, יש לו אישה פצצה בכל מקום אומרים לו את זה והוא יודע את זה אבל מה הוא מסתכל על אחרות. ומה שמוזר שהבחורות שהוא מסתכל עליהן לא יותר טובות, לא יותר יפות לא יותר חמודות, והגוף שלהן לא מגיע לרבע ממה שיש לי אז כאילו מה נסגר?????? מה הקטע של גברים להסתכל גם כשלא חסר לאישה שלהם כלום? מה זה מתחיל ככה מלהביט, אחרי זה זה יגיע לממש להתעמק? ואחרי זה לאן? לבגידה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללטוש מבטים זה טבעי, ביולוגי...
דורית כהן18/07/2010דנית המיואשת, יש כמה אמיתות טבעיות שחשוב להבין ולקבל בעולם שלנו:
אנחנו מעוצבים ביולוגית כך שהתשוקה המינית היא כמעט אף פעם לא בלעדית כלפי בן/ בת הזוג לבדה.... אנחנו בנויים פיזיולוגית בצורה כזאת שיש כל מיני דברים שמשפיעים על ההימשכות שלנו לבני המין השני: יופי חיצוני, ריח, שפת גוף, קול. והרבה מאוד אנשים מן המין השני יכוטלים לעורר בנו תגובה של התעוררות מינית.
יש בינינו כאלה שיותר מרשים לעצמם להבחין בעובדת ההימשכות הזאת ויש כאלה שחוסמים את הגירויים האלו ולא מאפשרים להם לחדור ולהשפיע.
גברים ונשים מקבלים חינוך די שונה מן הבחינה הזאת.
בחברה הגברית יש עידוד וחוסר שיפוטיות כאשר גבר נשוי מתעורר מינית למראה אישה שאינה בת זוגו - חבריו הגברים רואים בכך משהו גברי, חיובי, חזק, מלא חיות. אין שיפוטים ערכיים שליליים על התנהגות מפלרטטת אצל גברים. זה מתקבל יחסית בסדר (רק בת הזוג שלהם מתקוממת...)
ואילו אצל נשים המערכת הערכית פועלת אחרת. אישה נשואה שמגיבה בהתעוררות מינית למראה חתיך חדש - מייד תרגיש בעצמה שזה לא בסדר, היא לא תמהר להראות זאת ואולי תסתיר את הימשכותה אפילו מפני עצמה...
רק כאשר הגבר מפנים שזה פוגע בבת זוגו - מתחיל להיווצר אצלו איזה מצפון פנימי העוצר אותו מן הפלירטוט. אבל אם זה כרוך באיסורים והגבלות שאת מטילה עליו - זה לדעתי עלול לפגוע בהתפתחות המצפון. אסביר לך למה: כי הוא מתקומם כאשר את אוסרת עליו מטעמך ומטילה עליו הגבלות. ואז הוא יהיה עסוק בהדיפת ההגבלות ובהתנגדות להן, במקום בלפתח את הערכים ואת הגבולות של עצמו. האם את רוצה שהשינוי יבוא ממקום פנימי שלו או בגלל שאת אוסרת עליו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנית, לבעל שלוטש עיניים.:)))
גליה21/07/2010שלום לך.
את מפגינה המון ביטחון לגבי המראה שלך, אני מניחה שאת גם מחצינה את הביטחון מולו,
יודעת מה? הוא שבע מזה,!!
תנסי לנהוג כמוהו והביעי דעתך , לדעתי הוא בוחן את העולם בצורה מוחצנת מידי, (התלהבות יתר)
ראשית תתעלמי !!, הראי חוסר עיניין , התמדקי במשהו חשוב יותר והעירי את תשומת ליבו בכל פעם שאת חשה בכך.קטעי את מחשבותיו בנושא אחר, וראי את תגובתו,
לדבר איתו על כך שזה מציק ופוגע בך לדעתי מיותר מפני שאת מראה לו "כוח" מסויים עלייך.
אני תמיד בעד פעולת תגמול דומה, רק כך ניתן להבין את פשר ההתנהגות,
מה גם שאת יכולה להתחיל ללמוד משהו חדש ומרתק בחיים בכדי להיות עסוקה בו ולתת למחשבותייך מקום אחר.כך גם תצליחי להביא את הכוח המנטלי שלך בהשוואה לאחרות והוא יתחיל להבין שיש בך משהו אחר מעבר למראה החיצוני שלך.
תפנימי שאין "הרבה תחת השמש".. זה יחלוף לו !!
בגידה לא תהייה ואל תחשבי על כך.
זו דעתי אני מניחה שהיועצות כאן יתנו לך כלים למחשבה או להתנהלות אחרת במצב זה.
כל טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)