מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אבטלה וייאושא19/07/2010
כשהכרתי את בעלי הייתי עצמאית. לאחר הלידה הראשונה לא הסתדרתי ונאלצתי לסגור. אחר כך למדתי מקצוע נוסף שבו פחות הלך לי. דחפתי את בעלי חזק להיות עצמאי. היום הוא מאוד מצליח ואני שמחה בשבילו ועוזרת לו. אבל הוא לוקח את הרכב המשפחתי ובגלל זה אני לא יכולה לעבוד. יש לנו שני ילדים ואת כל הסידורים והגנים אני עושה ברגל. אני מדוכאת מאוד מאוד ומיואשת. נמאס לי להיות בבית ואנחנו רבים הרבה. מבחינה כלכלית לא משתלם לי שבעלי יחזור להיות שכיר. הוא אינו מבין את חומרת הבעיה מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קחי את האחריות אלייך ושני את המצב
עדי בדיחי19/07/2010הי א',
את מתארת בבירור איך התהפכו היוצרות- את, שהיית עצמאית, אולי אפילו תרתי משמע, דחפת את בעלך להיות עצמאי אף הוא והיום הוא אדם מצליח. ואת, למעשה, צריכה להיות מחזיקת המשפחה בבחינת הסיבובים לגנים, סידורים ותחזוקת הבית לבטח.
כתבת שבגלל שהוא לוקח את הרכב אין לך אפשרות לצאת לעבוד. את בטוחה שזה הגורם? אני מבינה את הנוחות שברכישת רכב נוסף, אין ספק שזה יכול להקל מאוד. אבל משהו אומר לי שעם קצת יותר יצירתיות את דווקא כן יכולה לצאת לעבוד ולהאמין בעצמך שאת מסוגלת לכך, אל מול לשים אצלו את האחריות על כך שאינך עובדת..
יש אפשרות לרכוש רכב נוסף, לא חדש, אלא במחיר זול שישתלם לכם בבחינת הנסיעות הקטנות והיציאה שלך לעבודה חדשה. סתם לשם הדוגמה, לפני כמה ימים ראיתי מודעה לרכב מיצובישי סופר לנסר בפחות מ-10,000 ש"ח, והוא נחשב לרכב אמין וטוב. אז כן, כמובן שזה לא מושלם, אבל בשביל הסידורים הקטנים אני חושבת שאפשרי בהחלט למצוא משהו בגדר "פשרה", וכשתהיי עצמאית ותרוויחי, אולי אפילו תוכלי להרשות לעצמך לקנות משהו טוב יותר.
אבל את צריכה להיות אמיצה, את צריכה לקחת את המושכות ולהיות -את- האחראית לאם את עובדת או לא. כמו שאז היו לך את הכוחות ודחפת את בעלך להיות עצמאי- אל תצפי שעכשיו הוא יעשה את זה (להרגשתי יש בך תקוה כזאת..). עשי זאת בעצמך.
להיתפס לקונקרטיות לגבי הרכב המשפחתי, ששם הבעיה.. אולי.. אבל בפנים בפנים את יודעת ומרגישה כמה את רוצה לעבוד.. לכן זה לא בשמיים. שני ילדים ואת תיכנסו בטוח לסופר לאנסר (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)