מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אבטלה וייאושא19/07/2010
אין לי בכלל אפשרות לקנות אף רכב בשום סכום. אני חושבת להרשם בשוע הבא לקורס בניית ציפורניים ולחזור לעבוד מהבית. הייתי בעבר קוסמטיקאית והלך לי מעולה 7 שנים עבדתי.ובעלי היה מתלונן כל הזמן שאני צריכה לעבוד בחוץ למרות שהרווחתי מעולה. כשיצאתי לעבוד בחוץ הרווחתי פחות מחצי ממה שהייתי מרוויחה והייתי אומללה. אחר כך למדתי הנהלת חשבונות והמצב החמיר. בכל משרד שעבדתי היו בעיות עם הבוסים שהתייחסו אליי בצורה מזעזעת. היום אני מובטלת כבר הרבה זמן, רוב היום אני בוכה ומדוכאת כבר אין לי אנרגיות בכללוגם לא סבלנות לילדים. בסוף נהייתי כל מה שנשבעתי לא להיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאזור אומץ ולעשות את זה
עדי בדיחי19/07/2010הי שוב א',
יש לך פיתרון מצוין. אם בעבר עבדת מהבית כקוסמטיקאית, את מתגעגעת לזה, רוצה בזה ולא רוצה להיות כפופה לבוסים (יש באמת אנשים שפחות מתאים להם להיות שכירים). את מחפשת את העצמאות האמיתית- להיות תלויה רק בעצמך, ואני מסכימה עם זה.
אני חושבת שהנקודה היא במה שאת משדרת גם לבעלך- את צריכה להבהיר לו שאת זה את אוהבת, ככה את תהיי שמחה בשלך, תרגישי יעילה עבור הבית, ויותר חשוב עבור עצמך. אם הוא רוצה באושרך אין סיבה שינסה להניא אותך מלפתוח עסק בבית. תסבירי לו שכפי שאת עודדת אותו כשהיה חסר ביטחון, כך את מבקשת את הפירגון שלו בדרכך החדשה. להזכיר לו גם מה היה כשהיית שכירה, וכמה זה עשה לא טוב.
נראה שכל מה שעשית פרט למה שאת באמת אוהבת- אותת לך במפורש שלא זה הכיוון. אזרי אומץ ותעשי את מה שהכי טוב לך. את תחושי שככל שטוב לך טוב גם לילדייך ולסביבה. להיות ולגדול עם אמא מאושרת, בת זוג מסופקת, זה באמת אחרת כבר. ולך- לך זה יעשה רק טוב. אז קבלי חיזוק ועידוד לעשות זאת כמה שיותר מהר. אפשר להתחיל בקטן אם ההוצאות כבדות בהתחלה, אם היו לך לקוחות קבועות בעבר- לפנות אליהן, לשווק את עצמך שוב, לעשות קאמבק. קצת כוחות.. (אני בטוחה שיש לך).
בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)