מה דעתכן/ם

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מה דעתכן/ם
    בחורה
    08/11/2007

האם כדאי לצאת עם מי שמלכתחילה מוצא חן בעינינו (חיצונית. ולא חייב להיות דווקא יפה, אלא יותר הטעם שלנו), וללכת עם הבטן/האינטואיציה או לנסות גם כאלה שלא ממש מוצאים חן בעינינו במבט ראשון ושני ואולי בהמשך זה יקרה..

אני מוצאת שזו שאלה שעולה שוב בייחוד היום עם כל עולם הבליינדייטים המרובים. איך "בוחרים", לפי מה? בהנחה שהבחורים עושים רושם כללי של אדם טוב ורציני.

תודה,

המבולבלת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה דעתכן/ם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לתת סיכוי נוסף

דורית כהן
    12/11/2007

זו שאלה מורכבת, ואני חושבת שלא ניתן לענות לך בצורה חד ערכית.
    לפעמים משיכה מינית מתפתחת כלפי מישהו שהתקשורת והאישיות שלו מתגלות כמרתקות ונעימות, וזה יכול לקרות שבתחילה אין משיכה מינית, וזה לא הטיפוס שלך, אבל בהמשך נוצר משהו שלא היה בתחילה.
    קרה לי כבר שגם גברים וגם נשים שנראו לי בתחילה, במבט ראשון, לא נאים כלל - הפכו ליפים ומושכים כאשר גיליתי את פנימיותם. אז שווה לתת יותר מצ'אנס אחד לדייטים, כמובן בתנאי שנוצר משהו מעניים ומרתק במפגש הראשון, טעם של עוד - עוד שיחה, עוד בילוי, עוד זמן יחד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו