למה?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• למה?
    פרי
    20/07/2010

בן זוגי מתקשה להבין שהוא עומד להתחתן ועומד להיוולד לו תינוק הוא ממשיך עם שלו רוצה להיות חופשי לצאת עם חברים למועדונים ולמסיבות טבע ואני קצת חוששת לזה כי רוב חבריו רווקים ולהם יש דעה אחרת הוא טוען שאם הוא ירצה לצאת הוא ייצא ואני חוששת רק בגלל השפעת החברים עליו
    ואני טוענת שאני לא אהיה הביביסיטר שהוא צריך לקחת אחריות.
    מה אני יכולה לעשות בנידון אני חוששת שזה מה שיהרוס את המערכת יחסים שלנו כי הוא לא רוצה להיות כלוי כך הוא טוען ולי מפריע שהוא מושפע ושהוא ייצא למסיבות טבע?
    אנא עזרו לי אני רוצה לדעת איך להגיב ומה אני צריכה לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למה?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרי, למה??? ככה!!

גליה
    21/07/2010

שלום לך,
    ראשית תאמצי את המושג חיה ותן לחיות, חייך יראו אחרת.
    החששות שלך מוקדמות מידי תני לו להנות עד אשר יהיה נשוי,
    כאשר תפגיני רצינות לחיים אני מניחה שהוא יתחיל להתנהג כמוך,
    על אחת כמה וכמה כאשר תלדי ב"ה (שיהיה לך בשעה טובה) , תווכחי לדעת עד כמה חייכם ישתנו
    תגיעי למקום של המחוייבות האמיתית ורק אז תתחילי לדרוש מה כן ומה לא, עד אז טפלי בעצמך ושמרי על הגחלת מכוון שזה המצב,
    אומר לך משהו לגבי גברים, לעיתים הם כמו ילדים את צריכה להיות קלילה יותר שכן אחרת תקלעי למצב שבו הוא "יתפוס רגליים קרות" . אז תהייה הבעיה שלך רצינית, (יחוש מחנק)
    לכן ע"ס נסיוני בחיים אני מציעה לך להניח לו ואולי לשנות משהו בך.. הראי עיניין מצאי לכם בילוי משותף מהנה גם עם חברים שלו וחברים שלך , כך לא תרגישי "מקופחת" או " זנוחה"..
    תצאי גם את !! הראי לו שלך גם יש עולם ,
    גם במערכת נישואים חייב שיהיה לכל אחד עולם משלו! אחרת העולם שתיצרו יהיה מאוד משעמם,
    בגיל מתקדם יותר כאשר יהיו לכם יותר ילדים חיי המשפחה יתפסו חלק נכבד משגרת יומכם.
    תעשי לעצמך טובה ותתמקדי בהווה , העתיד יבוא ויביא איתו אורח חיים אחר לגמרי.
    שאי ברכה לחיים יפים ומאושרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש כאן בעיית תקשורת ביניכם

דורית כהן
    22/07/2010

פרי היקרה, ראשית אני מצטרפת לדעה של גליה וחושבת שרצוי להוריד את הלחץ שלך מבעלך ולתת לשניכם ליהנות מן החיים כל עוד זה אפשרי, לפני הלידה. מה הטעם לדאוג ולדאוג לגבי משהו שעוד לא קרה?
    אבל נדמה לי שאני קולטת מבעד לשורות שיש לך ביקורת כלפי בעלך ויש להניח שהוא מרגיש את הביקורת שלך ולא טוב לו עם קיומה. יתכן שהוא "בורח" הרחק ממך, לבילויים החופשיים עם חבריו - על מנת לא לחטוף ממך את הביקורת הזאת ואת התלונות שיש לך, ואז נוצר מעגל קסמים - ככל שהוא בורח יותר - את מודאגת יותר ומתלוננת יותר ואז יש לו יותר צורך לברוח ולהתרחק, ואת נעשית עוד יותר מודאגת מה יהיה...
    חשוב לעצור את המעגל השלילי הזה.
    האם את יכולה להזמין אותו לשיחה שאינה מטיפה לו מוסר? שיחה שבה באמת מקשיבים זה לזו ולא נעשים מייד שיפוטיים וביקורתיים ברגע ששומעים משהו שלא מקובל עלייך?
    את נתקלת בבעייה של הרבה מאוד זוגות, שברגע שמתגלים קצת חילוקי דעות - קשה מאוש לשוחח על כך מבלי להתקומם על דעתו השונה של בן הזוג, ואז השיחה נתקעת ומתפתח ויכוח וריב. ואז אתם לומדים לעקוף את אי ההסכמות ולא לשוחח עליהם אלא לצבור בבטן ואז להתפץ כאשר כבר אי אפשר לסבול יותר. כל זאת במקום ללמוד לשוחח ולהעלות בעיות בצורה מרוככת ופתוחה ולקבל מראש את האפשרות שלא תמיד יהיו הסכמות וכי זה לגיטימי בין בני זוג שלא על הכל ניתן להסכים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו