חברתי רוצה להפגש עם האקס

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חברתי רוצה להפגש עם האקס
    אד
    21/07/2010

מאז גרושי לפני כחודשיים וחצי, אני יוצא עם אישה גרושה מזה 15 שנים. לפני 11 שנים היה לה חבר אשר נפרד מאשתו ולאחר פרק זמן מסויים חזר אליה. היה ביניהם נתק של 8 שנים ולפני כ 3 שנים הקשר חודש אך לא על רקע רומנטי אלא כידידים, הבחור עובד בארה"ב ומדי פעם מגיע לישראל. בתחילת הקשר ביני לבינה הוא היה מתקשר לעיתים תכופות וכמעט בכל מפגש ביני לבינה היא היתה מקבלת ממנו שיחה. הוא אמר לה שהיא עדיין בפנטזיות שלו, חברתי אומרת שהוא עמד לצידה בזמניה הקשים ואינה רוצה לנתק עימו הקשר ע"מ לא לפגוע בו, בנוסף, הוא רוצה להביא לה כמתנה טלפון יקר. בנישואי חוויתי בגידה מצד אשתי ועל כן, איני יכול להשלים עם רצונה לשמור עימו על קשר, הסכמנו על פתרון שנפגש כולנו יחד אך לאחר מספר ימים היא טענה כי אין לי מה לחפש שם, נראה לי כי לא אצליח להשלים עם רצונה לקיים קשרי ידידות עם האקסים שלה וכי אין להם חלק בחיי, קיימת ביני לבינה אהבה אך אני מתחיל להתכנס לקראת החלטה על סיום הקשר, ראוי לציין כי התחלנו בטיפול זוגי במכון יחסים בחיפה וכי עדיין לא שוחחנו שם על נושא זה, אין לי גם כוונה להתפשר בנידון, אשמח לשמוע עצתך,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חברתי רוצה להפגש עם האקס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא להנחית זאת כדרישה, אלא להסביר

דורית כהן
    22/07/2010

אד היקר, אצלך עדיין הכל מאוד טרי ומכאיב, ולא פלא שאתה מגיב בקיצוניות על מצב שמזכיר לך את התבנית של בגידה אפשרית.
    הבא נא בחשבון שבת זוגך הינה גרושה כבר 15 שנים, ואני מניחה שהיא אדם עצמאי. אם אתה תתחיל להגביל אותה עם מי להיפגש ואיך - בחברתך או לא בחברתך - לא רק אתה תרצה לסיים את הקשר אלא גם לה זה יימאס...
    אני מעריכה את כנותך איתנו כאן, את העובדה שחשפת שחווית בגידה מן הכיוון של אישתך וכי זה כמובן פגע בך מאוד. אתה צודק שיש קשר בין עוצמת התגובות שלך עכשו לאפשרות שחברתך תיפגש עם האקס שלה לבים הטראומה שעברת עם אישתך. אבל זו הרגישות יתר שלך שאתה מביא למערכת היחסים. נסה להתגבר על כך.
    האם אתה יכול להסביר לחברתך עד כמה אתה רגיש לנושא? יכול להיות שאם היא תבין עד כמה זה עדיין טראומטי אצלך - היא תבוא יותר לקראתך מתוך התחשבות ברגשותיך ואיכפתיות כלפיך, ולא מתוך תחושה שהיא נאלצת להיכנע לדרישה שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו