בגדתי בחבר שלי אני נורא מבולבלת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בגדתי בחבר שלי אני נורא מבולבלת
    אנונימית
    21/07/2010

כל הנושא מאוד מורכב .. יש לי חבר שאני מאוד אוהבת הוא בן 17 ואני בת 15 אנחנו ביחד 5 חודשים וגם לפני שנה הינו ביחד כמה חודשים אבל נפרדנו כי עוד הינו בראש אחר של ילדים ולא הבנו הרבה עניין .חזרנו ואנחנו כבר חמש חודשים ביחד , ולאחרונה התקדמנו המון בקשר שלנו , זה הגיע למצב שבו שכבנו .. הוא אוהב אותי עם אפשר לאמר , יותר מדי .. גם אני אוהבת אותו מאוד אבל פחות ממנו כי הוא באמת מאוד אוהב אותי , הבעיה היא שלפעמים משעמם לי איתו .. ולפניו תמיד היתי נמשכת לבחורים מניאקים היתי רוצה מה שאסור וכו' .. ועכשיו קצת משעמם לי בחודשים הראשונים שלנו התחלתי להרגיש משהו למישהו מהעבודה שלי והקשר ביני לבין חבר שלי התדרדר לא רציתי לראות אותו וכמעט שחשבתי על פרידה אבל אחר כך רבתי עם הבחור מהעבודה וירד לי ממנו ואז הקשר ביני לבין חבר שלי התהדק .. אבל לפי מה שאני מספר אפשר להבין שאני לא יציבה ומחפש קצת ריגושים .. ככה שיצא שיום אחרי ששכבנו אני וידיד שלא התראנו מזמן נפגשנו . ישבנו איזה שעה והוא נגע לי ברגל כמובן שהעפתי אותו והכל היה בהומור כזה .. בזמן שישבנו היו לו המון דברים קטנים כאלו שהזכירו לי את חבר שלי והרגשתי זבל כאילו אני עושה את זה מאחורי הגב שלו והכל אבל מצד שני נמשכתי אליו טיפה למרות שאני לא מרגישה אליו כלום .. וכשבאתי ללכת באתי להגיד לו שלום והוא סובב לי את הראש ניסיתי להתנגד אבל בסוף זרמתי עם זה לכמה שניות ואז נתתי לו עקיצה של מה אתה חושב שאתה עושה ויצאתי . יש לצין שגם לו יש חברה שנתיים ... ועכשיו אני נורא מבולבלת זה לא יוצא לי מהראש אני לא יודעת מה לעשות אשכרה יום אחרי ששכבנו שזה דבר דייי חשוב בקשר ועוד זאת היתה הפעם הראשונה שלי , בגדתי בו ! אני לא יודעת מה לעשות עם אני יספר לו הוא יפגע ברמות שאין לתאר אולי יפרד ממני שזה אני לא רוצה כי למרות הכל אני כן אוהבת אותו .. בקיצור התייאשתי הראש שלי מתפוצץ ממחשבות !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לעשות סדר ברגשות

עדי בדיחי
    23/07/2010

הי אנונימית,

אמרת משהו חשוב- לדעתך את לא יציבה ומחפשת ריגושים. אני מציעה שתחשבי טוב על המשפט שכתבת, זה משפט חשוב שיכול לסייע לך רבות בהמשך.

לא תמיד מוכנים לקשרים רציניים, בעיקר לא בגיל הזה. כרגע את בגיל ההתבגרות- גיל שמאופיין בעליות וירידות, מצברי רוח, צרכים שמשתנים מרגע לרגע והרבה רצון להתנסות ולגוון. ונדמה לי שגם זה מאפיין אותך- הרצון "לטרוף" הרבה, להתנסות ולבדוק מה טוב לי ומה אני אוהבת, מה משעמם ומה מעניין ומרגש אותי. וזה בסדר וטבעי לגיל הזה.

אבל חשוב כמובן לעשות עבור עצמך כל עוד את לא פוגעת באדם אחר. ונדמה שהמצפון שלך מאותת לך שהגזמת, שאולי כדאי לעשות סדר בדברים לפני שאדם אחר נפגע. טוב שכתבת ושיתפת כי את מודעת למה שקורה ולכן את גם מסוגלת לתקן.

אני מציעה שתחשבי, תעשי לך רשימה של הדברים שקרו, תעשי קצת סדר. חשבי טוב האם את פנויה להיות מחוייבת רק לאדם אחד ולאהוב אותו, מאשר להטלטל בין כל מיני קשרים וכמובן רגשות שרק מבלבלים אותך יותר.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו