צ'אטים אירוטיים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• צ'אטים אירוטיים
    רותם
    22/07/2010

שלום
    אני נשואה חצי שנה ובסה"כ נמצאת עם בעלי 3 וחצי שנים. לאחרונה גיליתי כי בשלושת החודשים הראשונים שיצאנו יחד הוא ניהל שיחות סקס עם בחורות באינטרנט, כולל שימוש במצלמה. חשוב לציין כי שלושה שבועות אחרי שיחת הסקס האחרונה שהוא ניהל עברנו לגור ביחד. למרות שעברו מאז 3 שנים שבהם לא מצאתי שום תיעוד לשיחות כאלו ולמרות שלא מדובר ביחסי מין פיזיים נעלבתי והתאכזבתי עד עמקי נשמתי והרגשתי מרומה ונבגדת. משום שעל פי שלושת החודשים הראשונים הגעתי להחלטה שאני רוצה לעבור לגור איתו אני מרגישה שהקשר שלנו כאילו מבוסס על משהו מזויף, על חוסר אמינות (אם הייתי מגלה את זה לפני שלוש שנים לא הייתי נשארת איתו). האם העובדה שהוא היה מסוגל לעשות לי דבר כזה בתחילת הקשר מעידה על כך שהוא יהיה מסוגל לעשות זאת גם בהמשך? חשוב לציין כי מבחינתי שיחות כאלו הם פגיעה חמורה באמון ומבחינה מוסרית דומות לבגידה בעיני. האם אני חיה בשקר? האם הוא אדם שמסוגל לבגוד? אני פוחדת שחוסר האמון שלי בו כתוצאה ממה שגיליתי יוביל לגירושים
    אשמח לעזרתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צ'אטים אירוטיים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלוש שנים של שאלות וספקנות..

עדי בדיחי
    25/07/2010

הי ריקי,

את מתארת מצב של משבר אמון. מה שכואב לי הוא ששלוש שנים תמימות את נסחבת עם הספקות האלו, כמובן שלספקות כאלו ולתחושות של חוסר בהירות וחוסר אמון או שאלות לגבי הנאמנות של בעלך, יש משקעים והשלכות על כל מיני תחומים בין אם אנחנו מודעים אליהם ובין אם לא.

את מדברת על כך שכל הביסוס של ההחלטה לגור איתו ובהמשך להתחתן היא על התקופה בה צ'יטט, אם הבנתי נכון. הוא עשה זאת לפני הנישואין, ואפילו יהיו שיגידו שאין זאת בגידה (לכן לכל זוג צריכה להיות הגדרה מהי בגידה).

נשאלת השאלה האם שוחחת איתו על הנושא, האם שיתפת אותו מה גילית? אסביר לך מה יקרה אם לא תשתפי אותו בחששות שלך:
    1. את תמשיכי לחיות בחוסר אונים.
    2. יותר מזה, יהיה לך קשה להאמין לו, לתת לו חופשיות ולא לעקוב אחריו.
    3. יהיה לך קשה להאמין בהמשך הקשר והשאלות רק ימשיכו לכרסם.

מאוד סביר שלא היה כלום, שהוא לא אדם בוגדני והכל היה לשם הריגוש לפני הצעד הגדול להתמסד. אבל זה לא משנה דבר. מה שמשנה ורלוונטי לנו הוא מה את חווה שם בסובייקטיביות שלך, ואם את חשה נבגדת ומרומה, הרי שאת לא יכולה להמשיך את הקשר הזה כפי שהוא כרגע, זה רק ימשיך לאכול אותך. אזרי אומץ וספרי לו את אשר ראית. עשו חוזה מחדש של אמון והגדרות לבגידה וכד', הבהירו את העמדה שלכם לגבי נאמנות והמשיכו הלאה. זכרי שאולי זה משבר שרק יחזק אתכם בסופו של דבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו