אנונימי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אנונימי
    אנונימית1
    24/07/2010

שלום,
    חברתי הטובה נשואה 19 שנה ובעלה והיא רבו על דבר די שטותי והוא לא מוכן אפילו לשמוע על להגיד סליחה כי הוא חושב שהוא צודק ויש לה 5 ילדים והיא רוצה לעזוב את הבית בגלל זה מה אפשר לעשות כדי להחזיר אותם?...וכדי לגרום לבעל להגיד לה סליחה????...
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנונימי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא להיות כמגשרת

עדי בדיחי
    25/07/2010

הי אנונימית,

אני לא יודעת מה טיב הקשר בינך לבין החברה, בכל אופן היא נשואה לבעלה 19 שנים.. אני מניחה שמעבר למה שאת יודעת יש הרבה רבדים אישיים וזוגיים שהם חווים זה מול זו.

הדבר היחיד שאת יכולה לעשות זה להבין שאין פתרונות קסם. זה לא שב"סליחה" אחת הכל יפתר, סביר להניח שאם היא הגיעה למסקנה של עזיבה היא מאוד נפגעה.

יש לתת להם את הזמן והיכולת לפתור לבד את הדברים ולאפשרל חברתך לקבל החלטה מושכלת, כשתרגע ודברים יתבהרו.

אני מבינה את רצונך הטוב לעזור לה, אבל את כחברה יכולה רק להיות שם בשבילה ולתמוך. אל תשימי עצמך בשום אופן ביניהם כסוג של מגשרת. זה רק מביא לבלאגן. תתמכי מהצד, תהיי שם בשבילה, והמליצי לה על יעוץ אישי או שיחות עם אדם קרוב (אם בטוחה שרוצה לעזוב אותו) או על יעוץ זוגי (אם היא חושבת שיש מה להציל).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו