נפרדנו כך...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• נפרדנו כך...
    לשעבר
    25/07/2010

נפרדנו
    האהבה הראשונה שלי ואני נפרדנו אחרי שנתיים יחד
    למעשה היינו צריכים להפרד לפני 4 חודשים אם לא יותר
    אבל עדין היו לי פנטזיות שגם אז וגם היום אני שמחה שנופצו כי הן היו רק פנטזיות ולצערי נראה לי שאם הייתי ממשיכה איתו את החיים היה סיוט.
    אבל עדין הוא היה החבר הכי טוב שלי לעיתים ,והוא מאוד תמך ועזר לי
    ולמרות שבחודשים האחרונים כבר לא רציתי לשכב איתו כי הרגשתי שהיחסים לא טובים אז הסקס הוא רק יצרים,הוא היה הבחור הראשון שלי "עשינו אהבה" .
    ואולי באמת לא קיבלתי אותו כי תמיד פחדתי מאורח החיים שלו והייתי מתוסכלת והרגשתי שזה יבוא על חשבוני בגלל זה גם נפרדתי .
    איך מתגברים על זה ואיך מבינים שיש עוד הרבה דברים אחרים ומה קורה במערכת יחסים ואיך להתנהג?
    האם אני יכולה לקבל אדם אחר בכלל ולא להרגיש שחייו באים על חשבוני...למרות שעם החבר המצב היה קיצוני לכן תודה לאל שנגמר כי ממש לא היה מתאים לי לראות את החבר שלי רק פעם ב21 ימים לאורך שנתיים בעוד כמה שנים.. אבל עדין הוא היה חבר מאוד טוב שלי... וגם העניין שהוא אמר כבר לפני כמה חודשים שאני עושה לו רע ואז למה לא נפרד ממני קודם, למה היה לנו כ"כ קשה לשחרר את הקשר הזה כשהוא כבר עשה לשנינו רע ...
    אני יודעת שאלה מבולבלת...
    וגם כל הדברים שעברנו ביחד בשנתיים ואיך אפשר לחשוב על אדם אחר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נפרדנו כך...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובות רגשיות טבעיות

דורית כהן
    27/07/2010

אני היקרה, הטלטלה הרגשית שאת עוברת (וסביר להניח שגם הוא...) היא התגובה הכי נכונה וטבעית שיכולה לקרות כאשר מסתיים קשר כל כך חשוב וכל כך מעצב כמו זה שהיה לכם - אהבה ראשונה...אילו זה היה עובר עלייך בקלילות ובאדישות - אז דווקא הייתי מודאגת שמשוה רגשי אצלך לא פועל נכון.
    את מעלה את השאלות הנכונות, וכולן מעידות על כך שנקשרת אליו מאוד חזק, וכי עשית לגביו ויתורים רבים שהרגשת שעלו לך יותר מדי ביוקר. לאור השאלה שלך - "האם אפשר לקבל אדם אחר מבלי להרגיש שחייו באים על חשבוני". אני מבינה שלהישאר איתו בקשר היה כרוך בהמון ויתורים מצידך. לפי תיאורך הוא כנראה חייל קרבי, ואני רק יכולה לתאר מה הוא מרגיש שם בצד השני, כאשר הוא יודע כמה הוא רחוק וכי את ממשיכה לנהל חיים רגילים ולהיפגש עם אנשים צעירים, לרבות גברים ולעמוד מול פיתויים רבים. זה ממש לא פשוט עבור שניכם, להתמיד ביחסים לאורך זמן, במרחק כזה.
    יחד עם זה, לפעמים האהבה היא מאוד חזקה ומצליחה לגבור על קשיי המרחק הגיאוגרפי. המחשבה לא להיות בקשר בגלל המרחק עולה ואז מתבטלת בגלל עוצמת האהבה...
    התשובה הקלאסית, לנושא הקושי הרגשי - אשר בודאי שמעת מחברותייך וממשפחתך - היא שהכל עניין של זמן. ככל שיעברו יותר ימים - את תתרגלי למצב החדש וסערת הרגשות תירגע, ואם גם תיפגשי גבר אחר שימצא חן בעינייך - זה יעזור עוד יותר להשכיח את חברך הראשון ולעבור הלאה. הזמן גם יאפשר לך לחשוב על התקרבות למישהו אחר.
    ואם תראי שהאהבה אליו לא מפסיקה, יתכן שתשקלו לחזור בעוד זמן מה. גם זה קורה, כאשר האהבה היא חזקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו