מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איך להציל את הנישואים?אלמונית26/07/2010
שלום,
אני ובעלי נשואים כשנה והנישואים שלנו במשבר.
יצאנו לפני הנישואים כ5 שנים וגם אז תמיד היו ריבים וויכוחים.
כל פעם כשיש ריב הוא פשוט לא מדבר איתי.
מאז שהתחתנו זו הפעם השניה שהנישואים הגיעו למצב כזה.
לפני כחודשיים היה לנו וויכוח ומאז הוא לא ממש מדבר איתי למרות שאנחנו גרים באותו הבית....
הוא כבר חודשיים אומר שהוא לא רוצה להמשיך את הקשר ושהוא רוצה להתגרש ואני אומרת לו שילך לרבנות אבל הוא לא עושה עם זה כלום-לפי דעתי הוא לא באמת רוצה לעשות את הצעד הזה.
לאחרונה פשוט נמאס לי מכל המצב הזה והתפרצתי,אמרתי שנמאס לי וכו'.....ומאז הוא עזב את הבית.
כרגע המצב הוא שכמעט שבוע לא היה בינינו קשר ואני לא יודעת מתי הוא מתכוון לחזור הביתה אם בכלל.....
חשוב לציין שהצעתי כמה פעמים שנלך לייעוץ כי אני חושבת שזה יוכל לעזור לנו אבל הוא פשוט לא מוכן לשמוע על זה בכלל....
מה לעשות??איך להציל את הנישואים??
עזרה בבקשה.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דורית או עדי
אלמונית26/07/2010אשמח לקבל התייחסות מכן כי המצב די בהול.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייחסות בבקשה...
אלמונית28/07/2010דורית ועדי אשמח לשמוע את עצתכן.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקחת ייעוץ זוגי לבדך
דורית כהן29/07/2010אלמונית יקרה, סליחה על העיכוב בתשובה.
ראי, אם הוא לא מוכן להגיע לייעוץ, נסי לקחת בעצמף שעת ייעוץ אחת, אצל יועץ זוגיות, ותראי אם את יכולה להפיק מכך תועלת.
לפעמים חשוב לשמוע ממישהו נייטרלי - שלא בצד שלך או בצד שלו - וגם מכיר תהליכים ומצבי משבר זוגיים - ויועץ כזה יכול לכוון אותך לדרך הנכונה עבורך.
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדורית
אלמונית29/07/2010קודם כל תודה על התייחסותך...
אבל השאלה היא האם ייעוץ זוגי לבדי יועיל במשהו??האם לא צריך שניים כדי להציל את הנישואים?כדי לנסות להתגבר על המשבר??
מעבר לזה-
כרגע הוא די עזב את הבית ואנחנו כבר לא בקשר שבוע-לא מדברים ולא נפגשים...
ומאוד מאוד קשה לי במצב הזה.
מה לעשות כדי שנחזור לפחות לדבר או שלפחות הוא יחזור הביתה כדי שנוכל בכלל לנסות להתגבר על הבעיות??
אודה לתשובתך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוטיבציה להצליח בייעוץ זוגי
דורית כהן31/07/2010אלמונית יקרה, ייעוץ זוגי רק לעצמך יכול לעזור בכך שזה ייתן לך הסבר מה קרה לכם, והאם יש סיכוי להציל את הזוגיות או שכדאי להרים ידיים ולעבור הלאה.
כרגע יש לך שתי אפשרויות - או לשחרר ולקבל את הצעד שלו לעזוב את הבית ולהמשיך בתהליכי הפרידה, או ללכת לבדך לייעוץ ואולי לקבל קצת טיפים מה ניתן לעשות.
אני מבינה שאין לך את האופציה ללכת איתו כי הוא לא מוכן לכך.
ברור שאילו היה מוכן לבוא איתך - הכל היה הרבה יותר אפקטיבי, אבל גם עם הליכה לייעוץ קיימת כמובן האפשרות שזה לא יצליח ושאצלו כבר נגמרה המוטיבציה להשקיע בקשר, או האמונה שזה יכול להצליח. אי אפשר בלי שני הדברים האלו לקחת ייעוץ זוגי ברצינות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)