מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לגיטימי או לא לגיטימי?דנה26/07/2010
אני וחבר שלי בקשר שנתיים וחצי אני בת 20 והוא בן 22. היה לנו משבר אמון אחד גדול מהצד שלו עברנו את זה וכרגע אני סומכת עליו מאוד. קשה לי להתמודד עם זה שהוא מסתכל על בנות אחרות (כמו כל אחת אחרת לדעתי) אבל בכל פעם שאנחנו יושבים בפאב עם חברים שלו (שכולם רווקים אגב) הם שואלים אותו לדעתו על בחורות שונות. וקצת מכעיס אותי עצם העובדה שאני יושבת עם חבר שלי בפאב והוא עסוק בלבהות בבחורות שונות ולהגיד את דעתו עליהן לחברים שלו כשאני שם. אנחנו רבים על זה הרבה הוא טוען שאני קנאית מטורפת. האם זה לא לגיטימי להגיד לו שכשהוא איתי ועם חברים שלו שיתעסק בדברים אחרים ולא יגרום לי להרגיש לא בנוח בסיטואציה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לדנה.
גליה26/07/2010דנה שלום.
את מתארת סיטואציות לא נעימות שמתרחשות במחיצת בן הזוג,
מאחר וציינת שכבר היה לך מצב ש"הערת" לו ותגובתו לא ממצאת את הפתרון...
קבלי עצה ממני..
תסרבי בתוקף לצאת איתו למקומות בהם את חשה אי נעימות מהתנהגותו, ותבואי אליו בטענה שאת לא ראויה לתחושות הללו .. כאשר תקבלי שוב תגובה של "את קנאית" את יכולה לאשר ללא בושה שכן זוהי תגובה לגיטימית ביותר!!!
אין בן זוג ממין זכר או נקבה כאשר יהיה בסיטואציה מהסוג הזה , שתגובתו תהייה אחרת.. אלא אים הקשר לא ממש מעניין ואין אהבה ,,
כאשר יסכים לצאת לבד ולא ישוחח איתך בהבטחה שהתנהגותו תשתנה אני מניחה שתתפקחי בכדי להבין היכן את ממוקמת אצלו!!
דבר נוסף הביטי היטב אולי המצב שבו את מגיבה משעשע אותו , ומנגד הוא גהה בכך לעיני החברים שאת מקנאה לו.
אין סיבה בעולם שתחושי רע בחברתו לא בסיטואציה זו ולא באחרת..
הראי לו שכבודך והערכים להם את ראויה קודמים לו.
בהצלחה.
(אין לי ספק שעצה מקצועית מאחת הפסיכולוגיות כאן יכולה להבהיר לך את התמונה טוב יותר )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)