לדורית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לדורית
    ליטל
    26/07/2010

היי דורית,
    אני מרגישה מטומטמת לשאול את השאלה הזאת, אבל אני מוטרדת ומרגישה די חרא:
    אני לבד כבר כמה חודשים (היה לי חבר תקופה מסוימת) ולאחרונה התעורר בי הצורך יותר מתמיד לצאת ולהכיר. למעשה, אני יוצאת הרבה עם חברים ומכירה גברים, ומתחילים איתי די הרבה, אבל מאז שנפרדתי מהאחרון לא ממש יצאתי עם מישהו כי כל מי שהתחיל איתי לא נראה לי. ולא, אני לא בררנית יתר, נשבעת!, פשוט לא היה לי כוח לסתם סטוצים או לרומנים ריקניים. אבל...זה מתחיל להיות לי ממש חסר. והשבוע מצאתי אתעצמי מקנאה בחברה שהתחיל איתה מישהו כשהייתי איתה (למה הוא לא התחיל איתי - שאלתי את עצמי במרירות), ומצאתי את עצמי מסתכלת על כולם סביבי ונדמה לי שכולם יוצאים עם מישהו/י ומאושרים ורק אני - בדד!
    ואני מוצאת את עצמי מקנאת וחסרת שקט, ומזמנת אליי כל מיני מחזרים ישנים שאני יודעת שאין שום סיכוי שארצה אותם, רק כדי להרגיש נאהבת ומחוזרת.
    וזה לא שאני משועממת - יש לי קריירה מרתקת ותחומי עניין רבים, והרבה חברות וחברים.
    מה עובר עליי? אני מרגישה כל כך ילדותית ואידיוטית. (ואני מתקרבת לשלושים)
    מה דעתך? מה זה שמציק לי?
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לדורית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה, לדנית

גליה
    26/07/2010

דנית שלום.
    מנסיוני הרב בחיים אני יכולה לתת לך "טיפ" קטן.. ראשית הניחי "לחיפושים".. התמקדי בחייך.
    אציע לך משהו שאולי ישמע לך קילשאה אך.. יש סרט "תחת שמי טוסקנה".. אני ממליצה לך עליו מאוד.
    מדבר בדיוק רב על מצבך. (מצב בו הייתי גם)
    מוסר ההשכל בו יכול לבוא בקלות לידי ישום בחייך (מניסיון) ומפה את כבר לא תהיי בהתחבטויות עם עצמך.
    לא כולם מאושרים כפי שציינת . זוגיות לא בהכרח מביאה אושר. כאשר תנסי לנבור בחיי האנשים "הזוגיים" תווכחי לדעת שהתמונה לעולם אינה מושלמת. יש אהבה אצל כולם (בהתחלה) אח"כ באים מניעים אחרים. כמו הרגלים, פחד להיות לבד, קשרים חברתיים משותפים ואפילו משפחה כובלת.
    מאחר ואת נשמעת נואשת יש דרך נוספת של אתרי הכרויות בהם תוכלי לאמוד מה מתאים לך ע"פ נתונים , כמו רמה מנטלית, מראה, מטרה בקשר וכו'...
    אין לי ספק שחייך "מלאים" ומגוונים עם חברים וחברות ידידים ומכרים שממלאים חלק בחייך..
    שימי לב ותנסי להפנים דבר חשוב!!!! כאשר תניחי לנושא "האהבה" המיוחלת תגיע אלייך בהפתעה גמורה. תמצאי את עצמך כפי שאת מעוניינת. הפסיקי מפגשים חסרי תועלת כאשר מראש ידוע לך מהי התוצאה!! מהר מאוד תהיי "עייפה נפשית" ויאזלו לך הכוחות כאשר אהבת חייך תגיע . מה גם שהלחץ המנטלי משפיע על שיקול הדעת . יכול להווצר מצב בו תפגשי מישהו שיעמיד פני "תמים" בכדי לכבוש אותך ומרוב כמיהה לקשר לא תבחיני בדברים חשובים.
    תגובתי אולי מעט מבולבלת אך.. זה הרעיון!!
    *** ושוב הסרט מומלץ ביותר!!
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי גליה

ליטל
    27/07/2010

תודה רבה, התגובה שלך הרגיעה אותי קצת.
    אני יודעת שהזוגות סביבי לא בהכרח מאושרים, באמת שאני יודעת שמראה עיניים יכול להטעות. ואני אוהבת את החיים שלי - אני באמת יודעת ליהנות מהחיים ויש בי שמחת חיים וחיוניות. לאחרונה גם התחלתי לנהל איזשהו פרויקט חברתי שאני מאמינה בו בכל ליבי ואני נלהבת ממש. ויש לי עוד תחביב מרכזי אחד שהוא בנפשי. אני עושה כל מה שאי פעם חלמתי לעשות. ויש לי חברות וחברים, ואני יוצאת ומבלה.
    אבל החסר הזה...זה התחיל בשבוע שבועיים האחרונים...איך מתמודדים איתו?
    ובאמת שאני לא רוצה להתעייף מכל מיני קשרים חסרי תוחלת ולכן לא יוצאת עם כל אחד שמתחיל איתי. יש שיאמרו בררנית. אני אומרת שאני פשוט מכירה את עצמי ויודעת מה אני צריכה, ולא בא לי על קשרים שאני יודעת מראש לאן הם מובילים.
    מצד שני - אם אישאר עם הכמיהה הזאת, אז ברור שאסתנוור מאיזה אחד שיבוא ויעמיד פני תם כדי לכבוש אותי. לכן אולי כדאי שאנהל רומנים קצרים ונחמדים עם כל מיני עוברי אורח בחיי עד שיגיע הדבר האמיתי..
    אני חושבת שאני צריכה פשוט להירגע, להניח לדברים, להתמקד בדברים שאני עושה. כן, אני אשתדל, פשוט השבוע האחרון היה, איך לומר, לא משהו...:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אה, ואני כבר מחפשת את הסרט, תודה!

ליטל
    27/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדנית

ליה
    27/07/2010

היי דנית, רציתי קצת לעודד אותך.
    שמונה שנים חיפשתי את האחד..הדלקתי נרות(אני לא דתייה) הלכתי למגדת עתידות למינהן ומה לא.
    גרתי עד לפני 5 שנים בארהב.טסתי להרבה מדינות כדי לפגוש ולפגוש ולפגוש ומה יצא?? כלום.
    אחרי טרגדיה משפחתית נאלצתי לחזור ארצה.לא היה חשק לכלום והרמתי ידיים בנושא. נחשי מה קרה? תוך 5 חודשים בעבודתי הכירו לי את בעלי המתוק. נישאתי כשהייתי בת 39+ ועוד עם תוספת בהריון מפתיע.היום יש לי ילדה מקסימה ומהממת בת 3. הייתי במצבך חשבתי שלעולם לא יקרה...ואיך שהרמתי ידיים ולא הייתי בפוקוס על זה, נישאתי. מקווה שנתתי לך חיוך ותקווה וכמובן עידוד.תאמיני בעצמך - זה יקרה !
    ליה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליה תודה רבה, זה מחמם את הלב

ליטל
    27/07/2010

אני מבינה שאני חייבת להניח לזה, כי זה כל כך מאמלל, הלחץ הזה.
    אני מאחלת לך כל טוב ואושר עם בן זוגך ובתך!
    דנית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להתאהב בעצמך קודם כל

דורית כהן
    28/07/2010

דנית היקרה, קראתי את התכתובות ששלחו לך ואת תשובותיך ואני חושבת שזה גם מה שהייתי עונה לך - להתמקד בדברים הטובים של חייך. להימנע מלעשות לעצמך נזקים כמו הפגישות עם המחזרים הישנים ללא תוחלת.
    כל מה שאת כבר יודעת שמזיק לך - אל תעוללי לעצמך!
    די ברור שאם יש בך בפנים יצור ממורמר ונואש - זה מה שאת משדרת החוצה, וזה כשלעצמו מבריח את האחרים.
    הסתכלי על החיים שלך ואמרי לעצמך מה טוב בהם, ממה את מרוצה. כאשר תהיי עסוקה במחשבות חיוביות, זה מה שאת תשדרי לכל מי שיהיה בסביבתך.

עד כמה את אוהבת את עצמך? את גופך? האם את מרגישה יפה? חשוב שתשקיעי בעצמך כל יום בדברים שיגרמו לך להרגיש טוב, להרגיש שאת אוהבת את עצמך. היי המאהבת של עצמך עכשו. התפעלי מעצמך, תהיי מוקסמת...כאשר תצליחי בכך - זה מה שיעבור החוצה.
    בהצלחה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו