מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא רוצה מחוייבות...דנית28/07/2010
היה לי חבר במשך שנתיים וחצי בערך , ונפרדנו לפני שלושה שבועות.. הוא לטענתו הוא רוצה להתנסות עוד, והוא לא מוכן להתחייב בעוד אני כן.
יש בנינו אהבה גדולה, ואני יודעת שאנחנו מתאימים מאוד אחד לשני - למרות כל הוויכוחים והריבים,
מה לעשות? לתת לו ללכת... או להגיד לו איך אני מרגישה?
אני ממש מתוסכלת, הוא יודע גם שהאהבה בנינו גדולה, אבל כל פעם הנושא של החוסר נסיון שלו צץ.. ואני לא יודעת מה לעשות.
אני חושבת שהכי טוב זה פשוט להניח ולקוות שיום יבוא ובעזרת השם הוא יבין שסתם סקס לא שווה ויתור על מערכת יחסים כמו שלנו...
אבל בינתיים זה ממש קשה לי ...
תודה
דנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללמוד לשחרר
דורית כהן31/07/2010ני יקרה, צר לי על מה שאת עוברת. מאוד קשה לעמוד מנגד ולתת לאהוב ליבך להתרחק ממך ולהיות עם אחרות.
ציינת שני דברים: מטריד אותו חוסר הנסיון שלו עם אחרות. וציינת שיש ביניכם וויכוחים וריבים.
אני מעריכה שאילו זה היה רק דבר אחד שמפריע לו - למשל - היה לו כבר הרבה נסיון עם אחרות והיו ביניכם רק ריבים - יתכן שהוא לא היה רוצה ללכת. אבל מכיוון שיש שני דברים שמפריעים - כנראה שזה היטה את הכף אצלו.
אני חושבת שהדרך היחידה עבורך היא ללמוד לשחרר...
לשחרר אותו לדרכו. הוא שלם עם הפרידה, ועכשו חשוב לו החופש שלו. שניכם נשמעים לי צעירים. זו התנסות חשובה - חופש, מפגשים עם עוד נשים, לעמוד בזכות עצמו בעולם. ממש לא כדאי לך שהוא יישאר איתך וכל הזמןן המחשבה הזאת תנקר לו - "הייתי צריך להיפרד אז והיא לא נתנה לי..."
אם האהבה מאוד חזקה, ולא תיגמר, יתכן שתמצאו את עצמכם חוזרים זה אל זו. כבר פגשתי המון זוגות שזה קרה ביניהם. פרידה של כמה חודשים ואפילו שנה ואז חזרה.
ולשחרר את עצמך מן המחשבות עליו, ולראות איך את מתחילה לחיות בלעדיו. מה את יכולה לעשות למען עצמך עכשו, להקל על עצמך, לחפש דברים שאת אוהבת לעשות, להיפגש עם אנשים חדשים. קחי גם את חופש באותה הזדמנות. נסי לא להראות לו עד כמה זה קשה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)