מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מתלבטת.....ליאת30/07/2010
אני בת 24 ולפני כחודש חוויתי פרידה מאוד לא קלה מקשר שנמשך שנתיים. הפרידה הייתה ביוזמת בן זוגי ולאחר כתקופה ארוכה בה לא הסתדרנו ועברנו מריבות רבות. במשך התקופה בן זוגי נפרד ממני מספר פעמים ותמיד כמה ימים לאחר מכן היה מתחרט. אני מאוד אהבתי אותו (ועדיין אוהבת) ותמיד הסכמתי שנחזור וכן זה היה ממשיך עוד פרידה ועוד פרידה....
בפעם האחרונה לפני חודש אמרתי שזהו, הספיק לי ואני לא רוצה להיות עם מישהו שמכל מריבה שטותית מחליט שלא צריך להיות ביחד והחלטתי שלא משנה מה אני לא חוזרת אליו. הרגשתי שאני חייבת לצאת מהמעגל שנכנסתי אליו ושהפעם אני ממשיכה הלאה.
מאז הוא לא מפסיק להתקשר, לכתוב, לשלוח פרחים ורוצה שנחזור, הוא מבטיח שהוא בחיים לא יעזוב יותר (יש לציין שהפעם הוא כנראה באמת קלט שאני לא חוזרת אליו ולכן הוא מתנהג בכזאת אינטנסיביות). אני מצידי מנסה למשיך הלאה, אפילו יצאתי עם בחור ממש נחמד ושממש כיף לי לבלות איתו...... הבעיה היא שאני ממש מפחדת שאני עושה טעות בזה שאני מוחקת אותו מהחיים שלי, יש לי תחושה שאולי אני מפסידה פה אהבה גדולה...... אני יודעת שאין תעודות ביטוח בחיים אבל בכל זאת הייתי מעוניינת לשמוע את דעתך המקצועית..... האם באמת אדם שנוהג להיפרד ולחזור יכול באמת להפוך לאדם יציב בכזאת מהירות? או שכנראה שאם גם עכשיו הייתי "נכנעת" לו הוא היה מהר מאוד נפרד ממני שוב....
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תני לו להתבשל
דורית כהן31/07/2010ליאת היקרה, הסגנון הזה של להיפרד ולחזור - הוא מאוד לא בוגר. בעצם זה מראה שהוא אינו מסוגל להתמודד עם אי הסכמות, עם קצת מתח.
ברור שיש מצב שהוא יתבגר וילמד ויפתח בעצמו כלים איך להתמודד עם מריבות, השאלה היא מה יגרום לכך? דרך אחת היא ע"י ייעוץ מקצועי. זו הדרך המהירה. דרך אחרת היא - ע"י מערכות יחסים נוספות שמתוכן לאט לאט ילמד מה עושים במריבה, איך מקצרים אותה, איך מקטינים אותה או לא נכנסים מלכתחילה אליה. יש מה ללמוד, או בדרך הארוכה או בדרך הקצרה.
אני מציעה לך לא למהר לחזור אליו. קחי את הזמן שלך והכירי עוד גברים. את צעירה וחשוב להתנסות במערכות יחסים אחדות לפני שמתמסדים. באמת לבחור היטב את האדם איתו את רוצה להקים משפחה. זה צעד כך כך גורלי ובלתי הפיך, וכדאי שתהיי מנוסה יותר.
ואם תחליטי לחזור אליו - תני לו להתבשל זמן רב יותר, שיבין סוף סוף שלא מתנהגים כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)