חבר שלי לא מציע מגורים משותפים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חבר שלי לא מציע מגורים משותפים
    חיפאית
    02/08/2010

שלום.

אני מתקרבת לגיל 30 וגם בנזוגי. שנינו גרים באותה העיר. אני גרה עם ההורים והוא משכיר דירה עם אחותו (בת 24-ביחסים מאוד טובים עם אחיה).

אנחנו יוצאים 8 חודשים יחד. עד היום הוא מעולם לא העלה את הנושא של מגורים משותפים.
    לפי מה שהבנתי הוא אמור לחדש שכירות בדירה הנוכחית עם אחותו לעוד שנה.

כל סופ"ש אני באופן קבוע ישנה אצלו (ובד"כ גם פעם באמצע שבוע).
    אני בשלה למגורים משותפים (גם מבחינה כלכלית) אך אני לא רואה שום התייחסות מצידו לנושא.
    זה שאחותו גרה איתו זה גם חיסרון מבחינתי (למרות שהיא בחורה מקסימה ואני מסתדרת איתה יופי). אני בחורה שמאוד אוהבת את הפרטיות שלה וזה קצת מפריע לי שאחותו נמצאת כל הזמן בסביבתנו.

בקשר שלנו אני כמעט זאת שיוזמת הכול (הוא מסוג הטיפוסים שקצת ישנים בעמידה).
    מצד אחד כן חשבתי לפתוח את הנושא ולרמוז לו שאני מעוניינת במגורים משותפים אך אני לא רוצה ליצור סכסוכים ואי נעימויות עם אחותו.

מצד שני קצת מטרידה אותי המחשבה שהוא לא מגיע למסקנה לבד שהגיע הזמן להגיד לאחותו עם כל הכבוד שהוא נמצא בפרק חדש בחייו ושהוא מעוניין להשכיר דירה איתי.
    יש לי הרגשה שאם אני אפתח את הנושא הוא יציע לי לעבור לגור איתו (ועם אחותו).
    מה אני אמורה לעשות במצב כזה?

אשמח לשמוע עיצה. זאת פעם ראשונה שאני מגיעה לסיטואציה כזאת במערכת יחסים (לא היו לי קשרים ארוכים בעבר).

תודה מראש ויום נעים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להיות כנה ולפתוח את הלב

עדי בדיחי
    04/08/2010

הי חיפאית,

אני מרגישה שאת ובן הזוג קצת בשלבים שונים כרגע. בעוד הוא מתכונן לחדש חוזה לשנה עם אחותו, את מאוד מוכנה למגורים אינטימיים יחד, נושא שהוא לא מעלה.

מה שמאוד בולט הוא שאת מרגישה את הנושא הזה חזק ואת רוצה לדעת איפה הקשר עומד מבחינתו. זכרי ש-8 חודשים הן לא 8 שנים.. אולי עבור בן זוגך זה כלל לא עובר בראש, מאידך, אולי אם תיצרי שיחה ותציעי לו, הוא דווקא ישמח לנוכח הרעיון? כתבת שצריך לעורר אותו לפעמים ולכן אולי ה"מוכר והבטוח" שלו הוא לגור עם אחותו אלא אם כן את מציעה אחרת.

אם תפתחי את זה בשיחה מולו, שיחה נעימה וללא האשמות, ותשאלי מתי לדעתו השלב לגור יחד.. ראשית הקשיבי לדעתו. אם יציע שתגורי עם שניהם, אולי כדאי שבשלב זה תעמדי על רצונך לגור רק איתו וזה מאוד מקובל ומובן. כמובן שמשולש כזה הוא לא מומלץ. כך או כך את צריכה לפתוח את אשר על ליבך באופן מזמין ורגוע, ולבדוק בכלל מה העמדה שלו. ייתכן ותופתעי לטובה, אבל עד שלא תנסי לא באמת תדעי איפה הקשר הזה עומד.

בהצלחה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו