זקוקה לעצה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• זקוקה לעצה
    ענבל
    03/08/2010

שלום,

לפני כ4 חודשים אני וחבר שלי נפרדנו לאחר קשר של שנה. היו לנו הרבה ריבים אבל תמיד השלמנו והתגברנו. עיקר הריבים היו על רקע קנאה מצידו (חיטוט בפלאפון, פייסבוק).
    בשלב מסויים זה החמיר הוא לא אהב שאני יוצאת עם חברות שלי ורב איתי ריבים עצומים וטען שזו אשמתי (לא הודעתי לו בזמן, יתחילו איתי בנים כו').
    לאחר שהרגשתי שזה כבר גדול עלי נפרדתי ממנו, הוא לא חדל מלחזר אחרי ולנסות לחזור בכל אמצעי ולבסוף חזרנו. לאחר כחודש ההתנהגות הזו חזרה ונפרדתי ממנו סופית.
    לפני 4 חודשים הרגשתי בטוחה ב200% שזה הדבר הנכון לעשות. הוא לא פסק מלנסות לחזור, ובמקרה אחר כשהוא היה שיכור ובא לפאב שישבתי בו הוא ניסה לחזור אלי וכשלא הסכמתי הוא צעק עלי, דחף אותי וקילל אותי במילים גסות. לאחר מכן הוא איים עלי בטלפון במשך שעה ולבסוף ניתקתי ומאז לא עניתי לו.

בזמן האחרון יוצא לי לראותו יותר, ועל כן גם לחשוב עליו יותר.
    אני יודעת שזוהי טעות לחזור אליו, החברים ומשפחתי לא יקבלו זאת בעליל, אבל אני עדיין חושבת עליו כל הזמן בתקופה האחרונה.

הייתי שמחה לקבל עצה בנידון,
    תודה, ענבל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לעצה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נכנס יין יצא סוד

עדי בדיחי
    04/08/2010

הי ענבל,

אני מרגישה שאת יודעת את התשובה. ידעת אותה גם אז כשהרגשת ב-200% שזה חייב להיפסק.

"נכנס יין יצא סוד", וכשהיה שיכור התוקפנות שעד אז היתה מגולמת ברצון שלו לסגור אותך ולהצר את עולמך החברתי, הרגשי, הפיזי, יצאה גם בצורות אחרות של אלימות וקללות. האלכוהול איפשר לו, והוא לא היה בשליטה באותו רגע, וזכית להבין מה היה קורה אילו היית נשארת איתו.

בשום אופן לא לחזור אליו. הגעגוע לביחד ולאינטימיות הוא מובן ולגיטימי, אבל לא עם בן זוג אלים עם פוטנציאל להיות בעל מסרס ומכה בהמשך. ממש לא. ואני משוכנעת שאת מסוגלת להבין שזה מאוד אפשרי התסריט הזה.

בהצלחה ותהיי חזקה להיות נאמנה רק לעצמך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו