הצעה והדרכה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הצעה והדרכה
    אורלי
    05/08/2010

בעלי מתחיל ללמוד לתואר וכמעט כול יום אני רואה אותו בסביבות 10 בלילה שהולכים לישון
    יש יום בשבוע שיוצא לי לראות אותו ועם זה יוצא ביום חמישי אז הוא מחליט להיות עם חברים
    ולשחק כדור רגל
    זה מציק לי שאחרי שהוא הרחיק אותי מחברות ואין לי חברות פתאום ניהיה לו חברה ואני אחריו כול הזמן אני גם לא רוצה חברות אבל מאוד רוצה ילדים והוא לא רוצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הצעה והדרכה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לגשת לעזרה

עדי בדיחי
    06/08/2010

הי אורלי,

הרבה פרטים עליכם חסרים בהודעתך (כמה זמן נשואים, בני כמה אתם, מה טיב הקשר). בכל אופן נגעת בכמה תחומים שונים: היבדלותך מחברות ע"י בעלך, חוסר שימת לב לקשר, אלייך, שלב שונה ברצונות להביא ילדים ועוד.

לכן כדאי שתקיפו את כל הנושאים החשובים האלו ביעוץ זוגי. אני חשבת שלתת כאן תשובה יהיה כללי מדי ולא מספיק מקצועי. לכן ההצעה שלי אלייך היא לפנות בהקדם האפשרי ליעוץ זוגי כי אם לא, זה ילך ויתערם לכדור שלג.. וחבל. כל עוד אפשר ורוצים- שווה לנסות לגשר על הפערים בתמיכה מקצועית.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו