חיצוניות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חיצוניות
    שרון
    07/08/2010

האם לדעתך ניתן להתאהב ולהתחייב לגבר שהוא טוב אלי אבל מבחינה חיצונית הוא ממש לא הטעם שלי וגם משהוא בהתנהגות שלו קצת מפריע לי.

אני בת 38 רווקה לאחר כמה קשרים לא בריאים, הכרתי בחור טוב אבל הוא לא עונה לדרישות שלי לגמרי (הוא כהה עור ואני אוהבת בהירים וגם התווי פנים שלו לא מה שאני אוהבת לגמרי) למרות שכן מבחינה מינית אני יכולה לימשך אליו, דווקא בסקס אני יכולה להימשך למכוער אם הוא מצויין בחום זה.

אני רוצה מישהוא שיהיה יפה בעיני שיהיה לי כיף להציג אותו ושיצא לי ילד יפה ממנו, מצד שני לא הייתה לי הצלחה בקשרים עד היום, גם בגלל שאני בעייתית עם מסגרות ודי מורכבת.

מה עושים? האם זה יכול להצליח? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיצוניות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התמקדות בבעיה עצמה

עדי בדיחי
    08/08/2010

הי לירון,

אני לא יודעת לגבי הבחור הספציפי שאת מתארת, אם הוא מתאים לך או לא. מה שכן מאוד ברור שאת לא שבעת רצון ומחפשת מישהו שיתאים לך בדיוק.

כתבת שהיו לך קשרים לא בריאים, והזכרת כי את בעייתית ומורכבת בנוגע למסגרות, אני מניחה שהתכוונת למסגרת ולמחויבות זוגית? אני מציעה ששם תשימי את הדגש כרגע- איפה בדיוק הבעיה ואיך פותרים אותה. כי ככל שתמשיכי להעמיק בקשרייך, כך את שוב ושוב תפגשי בחלק הזה שלך, המורכב, הבעייתי. האנשים איתם אנו חיים ואיתם אנו מתקשרים לא פעם משקפים לנו מה לא בסדר אצלנו ומפגישים אותנו עם החלקים הפחות פוטוגניים, אלו שממש צריך לעבוד עליהם.

לכן, כל עוד זיהית שישנה בעייתיות בהתנהלות שלך- וטוב שכך כי לא כולם מצליחים לזהות- כדאי שתבדקי עם עצמך מה בדיוק מפריע ואולי בהמשך לשקול יעוץ של מספר פגישות, אולי קואוצ'ינג, על מנת לקבל כלים איך להתמודד טוב יותר במערכת זוגית.

ספציפית לבחור שלך, תבדקי עם עצמך האם את מסוגלת לקבל אותו כפי שהוא, אבל באמת. בלי שתרצי לשנות אותו חיצונית. רק אם התשובה שלך היא מוחלטת וחיובית, המשיכי איתו את הקשר. כי אם את תהיי בספק, את תרגישי החמצה ואי נעימות והוא לבטח ירגיש שאת לא נמשכת אליו.

אגב משיכה, משיכה צריכה להיות גם ברגעים אחרים, פרט ליחסים אינטימיים.היא צריכה להיות שם באויר באופן כללי, כי יהיו פעמים שבהם רק תצטרכי עידוד, תמיכה, החזקת יד או חיבוק - ופתאום יהיה לך קשה לגשת אליו.. נסי לחשוב גם על זה.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו