זקוקה לעזרה בדחיפות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• זקוקה לעזרה בדחיפות
    דנה
    08/08/2010

שלום,
    אני יודעת שזה ארוך אבל בבקשה אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי.
    אני וחבר שלי ביחד כבר שנה ו-4 חודשים. אני בת 18 והוא בן 20. הוא בצבא ואני עוד חודש מתחילה שירות לאומי.אנחנו ממש כמו זוג נשוי כל פעם שאני באה אליו אני נשארת לישון עד שהוא חוזר מהצבא ופשוט הכל אנחנו עושים ביחד.
    בחצי שנה הראשונה הקשר שלנו היה די רופף, לא היינו נפגשים הרבה מכיוון שחזר מהצבא פעם בשבועיים, לא היה אמון, כבוד ואהבה אמיתית. אבל אחרי שעברנו את הריב המשמעותי הראשון שלנו , מערכת היחסים שלנו פשוט התהפכה ב-360 מעלות וחבר שלי השתנה כל כך, הוא עושה הכל בשבילי , הוא אוהב אותי בלי סוף ותמיד עושה הכל כדי שרק יהיה לי טוב.
    מאז הריב הזה שהיה לנו, הכל פשוט התחיל להיות רגוע יותר והתאהבנו אחד בשני כמו שבחיים לא ציפינו , אני מתארת את התקופה הזאת כתקופה הכי טובה בזוגיות שלנו. חבר שלי באותו הזמן התחיל תפקיד חדש בצבא והיה בבית כל סופ"ש ואפילו באמצע שבוע אז היינו מתראים הרבה.
    כשהיינו כבר 8 חודשים ביחד בערך המצב בינינו השתנה, והפעם בגללי,נראה כי התהפכו היוצרות, כעת אני זו שנראה כי הורסת את הקשר. מאז שאנחנו ביחד גיליתי שאני בן אדם מאוד עצבני עם פתיל קצר, אני חייבת שהכל ייעשה בדרך שלי, כשאני במצב של עצבים אני לא שולטת בעצמי ויכולה לפגוע בו מאוד מבחינה מילולית. אני רבה איתו על כל שטות קטנה וגם אם מאוד בא לי לבוא ולחבק אותו ולבקש סליחה בזמן ריב אני לא יעשה את זה בגלל האגו.
    בריב האחרון שלנו פשוט לא האמנתי להתנהגות שלי, הוא אמר משהו קטן ועיצבן אותי וכל כך ניפחתי את העניין ואמרתי לו שאני רוצה להיפרד ( כמו שאני אומרת בכל ריב) והוא התחיל לבכות ורצה בסך הכל להחזיק לי את היד ואני העפתי אותו ממני כמו מפלצת קרה וחסרת רגשות. אני כל כך מתחרטת אחרי כל ריב על המילים והמעשים שלי אבל אני לא שולטת בעצבים שלי בזמן ריב ונראה כאילו אני יעשה הכל כדי לפגוע בו. ניסיתי לעצור התפרצויות זעם לפני ולהגיד לעצמי שאם זה ימשיך אז הקשר שלנו פשוט יתפורר בסוף , וגם הוא תמיד נשאר כל כך רגוע בזמן ריב ותמיד מנסה להרגיע ולחבק ולאהוב אבל שום דבר לא עוזר.אני מאוד אוהבת אותו יותר מכל דבר אחר ולא רוצה שהקשר הזה יגמר, אני יודעת שמגיע לו יחס הרבה יותר טוב כי הוא השתנה בשבילי אבל אני פשוט לא מצליחה לשנות את עצמי. יש לציין שעד לא מזמן היינו רגילים לראות אחד את השני כל שבוע, והיציאות שלו שוב השתנו, כעת הוא חוזר הביתה פעם בשבועיים, לפעמים 3 וגם בקושי יש לנו זמן לדבר בטלפון, ואני מרגישה שכל סופ"ש מתבזבז בריבים טיפשיים ובכלל לא משמעותיים.
    יש לציין גם שעד לפני כמה חודשים הייתי בטיפול תרופתי של פרוזאק והפסקתי אותו. אני לא רוצה ליהיות תלויה בתרופות או בטיפול פסיכולוגי.
    בבקשה, אני צריכה עזרה אני מרגישה שאני הורסת הכל עם המזג החם שלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לעזרה בדחיפות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה רבה :)

דנה
    09/08/2010

מאוד עזרת לי ואני אשקול את עניין הטיפול .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נפלאות הטכנולוגיה

עדי בדיחי
    09/08/2010

הי שוב,

אני שמחה שקראת בדקות הספורות את ההודעה שלי שפורסמה כאן וכנראה עקב טעות טכנית נמחקה. אם יש צורך אחזור על עיקרי דבריי עבורך.

עדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו