יש לזה הסבר?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• יש לזה הסבר?
    ליאת
    12/08/2010

שלום,
    לא מזמן יצאתי מקשר זוגי ארוך (אני בת 24), לאחר הפרידה הייתי אדם שבור ולא ידעתי איך אני ממשיכה הלאה ושוכחת את בן זוגי. לא רציתי לצאת עם אף אחד ולא ראיתי את עצמי שוב מאושרת עד שיום אחד פגשתי מישהו חדש. הוא לא היה הכי חתיך, או הכי מוצלח אבל משהו מאוד משך אותי אליו... היינו יוצאים, הוא היה מתקשר כל יום, היה לנו ממש כיף ביחד (יש לציין שלא שכבנו). לאחר חודש של בילויים ביחד הרגשתי שאני מאבדת אותו, פתאום הוא כבר התקשר פחות, הציע להיפגש פחות וכו'..... אני דיי הפגנתי קור רוח שכן אני בחורה עסוקה ולא הרגשתי לנכון לפתוח בשיחה של "למה אתה לא מתקשר כמו פעם" או "למה לא נפגשים כמו פעם"....
    בסופו של דבר הוא ניתק פתאום קשר לכמה ימים שבסופם הוא שלח הודעה בסגנון של "אני מאוד נקשר אליך ואני לא רוצה את זה עכשיו, אל תכעסי". מה אני צריכה להבין מזה??? הייתי דיי בשוק, אני כל הזמן מנסה לחשוב למה? מה גרם לו לעשות את זה?.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לזה הסבר?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אולי בזמן אחר..

עדי בדיחי
    15/08/2010

הי ליאת,

אני חושבת שהוא התכוון להגיד שהמחויבות הבעיקר רגשית אלייך וכל הבילויים שגרמו לו להיקשר אלייך מאוד לא תאמו את השלב בו הוא נמצא בחיים. נראה כי לא מתאימה לו תחושת המחויבות הזאת ובהחלט יתכן וחושש מלהיכנס לקשר שעלול לפגוע בך ובו. ואולי זה טוב וחיובי שלא סחף אותך לשם.

אני חושבת שאת יותר מפנה את השאלה אלייך- איך זה (כמעט) קורה לי שוב? שוב מחויבות שנקטעה, שוב מישהו שאני מאוהבת בו וזה לא ממשיך.. והפחד הוא להיות שבורה שוב, וזה פחד מאוד מאוד טבעי ומובן.

להערכתי גם לך יהיה טוב אילו היית לוקחת פסק זמן מקשרים בעלי מחויבות רגשית, אולי כן כדאי לנקות את הראש. אולי הוא דווקא זה שהרגיש בעדינות ובשבריריות הזאת שלך לאחר פרידה, אולי הוא עשה לך שם טובה מאוד גדולה, אי אפשר לדעת.

מה שבטוח, אל תמהרי עם הרגש. לכי על בטוח, נסי לצאת ולהנות מהחיים ברמה הכללית, הרחוקה יותר, נסי לשמור על עצמך רגשית, פיזית. להיקשר ברמה החברית נשמע לי יותר מתאים עכשיו.

את תרגישי מתי את באמת מוכנה לאהבה חדשה, זה אין לי ספק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו