עזרה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרה
    ב
    13/08/2010

אני אישה בת 36 נשואה 9שנים שתי בנות.
    בעלי הוא בחור טוב בסה"כ לא קל לנו כלכלית אבל מתמודדים החיים שלנו נעים בסרט של ויכוחים ושיגרה חסרה לי אינטימיות איתו ואהבה סקס יש בסה"כ נחמד איכפת לי מימנו אבל אני מרגישה שאני לא מקבלת מה שאני רוצה הוא לא הגבר המחזר האוהב המתחשב הוא גבר ילדותי ואני לא מרגישה שהוא אהבת חיי מעולם לא הרגשתי כך.
    בשנה האחרונה אני מנהלת מין רומן ריגשי כזה עם גבר שאני מכירה רומן של דיבורים חיבה אהבה יש גם נשיקות וחיבוקים אך לא מעבר אני לא מסוגלת לעשות זאת לבן זוג שלי אני יודעת שאם יהיה לי סקס אם הגבר האחר אני כבר לא ארגיש שאני רוצה להישאר בשקר .
    אבל אני גם לא ממש רוצה לסיים את הקשר הזה טוב לי הוא גורם לי להרגיש כל כך אהובה שאני לא ממש מסיימת את הקשר היו לנו הרבה עליות וירידות ותמיד אנו חוזרים-לאותו מצב .
    הפכתי והפכתי עם עצמי והגעתי למסקנה שזה קורה לי כי חסר לי אהבה ודי ברור לי שאני מאוהבת במכר שלי אני מתרגשת מימנו מאוד לבעלי אני מרגישה כעס אני לא ממש אוהבת את הנשיקות שלו את המגע שלו לא חושבת שאי פעם ממש אהבתי וזה לא בגלל הגבר האחר אני מרגישה ככה כלפי בעלי תמיד משהו ביחסים שלנו מאותת לי ל אמיתי.
    זהו אני די לא יודעת יך ממשיכים ככה ומה כדאי ניסיתי לדבר עם בעלי הוא לא ממש משנה משהו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זה שלב ידוע בזוגיות

דורית כהן
    16/08/2010

ב היקרה, התופעה שאת מתארת היא מאוד שכיחה, והיא מעידה על השלב שבו אתם נמצאים בזוגיות שלכם. כמעט כל זוג מגיע למקום הרגשי השומם הזה, לאחר כמה שנות נישואין, שבהן פשוט התרגלתם זה לזו והפסקתם להתרגש, ואז נוספו המון פרטים של חובות ושיגרה וויכוחים, ומלחמת הישרדות רגילה של מי יעשה מה מכל המטלות הרבות שיש לעשות כל יום, ההתחשבנות הזאת...רוב הזוגות - מרוב עייפות וגם מתוך חוסר ידיעה, נופלים במלכודת הזאת בה הם נמנעים מלטפח את הזוגיות עצמה, מתוך אמונה שזה כבר יש לנו, פה כבר היינו, והאהבה שמן הסתם כן היתה פעם - נדחקת לקרן זוית, לא מורגשת יותר, ומצטברים כמעט רק אירועים שגרתיים או לא נעימים בין בני הזוג.
    ואז, האדם הראשון שנותן קצת יחס אישי ולא רואה בך "נותנת שירותי בית, כביסה, אוכל, ילדים, סקס - אלא אדם בפני עצמו ורוצה לבלות איתך ולהיות בחברתך, וומתעניין בך - נכנס ישר ללב ומאוד כיף לשהות במחיצתו, וזה נעשה קשה לוותר על הכיף הזה...
    אני חושבת שהמסקנה היא ברורה:
    לפני שמרימים ידיים לגבי הזוגיות, עלייך להבין את השלב בו אתם נמצאים, ולשנס מותניים, ולהשקיע שוב בזוגיות שלך : הליכה לייעוץ זוגי, בילויים בזוג כמו יציאה בערב או הליכה לארוחת בוקר בימי שישי, צימר, זה שקצת התאהבת - זה הכי טבעי בעולם לאור השלב בו הזוגיו תשלך נמצאת, אבל הביאי בחשבון שההתאהבות הזאת לא עמדה עדיין בשום מבחן רציני כמו הזוגיות שלך, וגם בה או באלת כמוה, יבוא הזמן שאת והוא יצטרכו להשקיע בדיוק כמו כאן.
    אם אחרי שהשקעת תראי שזה לא משתפר - זה כבר משהו אחר. אז צריך לחשוב ברצינות לטווח הרחוק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו