מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרההילה14/08/2010
שלום, אני גרושה+ 2 חייה (חייתי ) עם גרוש + 2 כ 4 שנים יש לו בנוסף דירה נפרדת שבה הוא נמצא כאשר הילדים שלו אצלו. במהלך 4 השנים היום לנו מספר רב של פרידות . כל כמה חודשים ספורים יש קושי ואיך שהוא זה מתפתח לריב ולפרידה. ברוב הפעמים הוא היה היוזם . רוב הריבים זה בעיקר על רגשות על זה שהוא פחות מראה ואני יודעת שלכל אחד יש דרך שונה להראות כמה שהוא אוהב לאחר פרידה של מספר ימים תמיד כשאני ביקשתי הוא תמיד סירב ורק כשהוא פנה אז חזרנו . אני חייבת לציין שלרוב אנחנו מסתדרים ויש הרבה דברים טובים במערכת יחסים אבל כל פעם מויכוח קטן ...הוא גדל בגלל השתיקות שלו. לאחר הפרידה האחרונה שלנו הציעה לי נישואין למרות שאני אוהבת אותו מאוד אני לא יכולתי להסכים בגלל שמערכת היחסים בינינו אינה יציבה. גם לאחר הפרידה האחרונה שלנו , אחרי שחזרנו הוא הבטיח שנלך ליעוץ זוגי וגם זה לא קרה. בקיצור במהלך הויכוח האחרון נפלטו לו משפטים ממש פוגעים שהוא לא התכוון להציע לי נישואיןם ו"בעולם הזה יש רק 2 אנשים שחשובים לו שאלו הילדים שלו ואני לא והמשפחה שלו לא חשובה" משפטים שהרגשתי שאני לא מסוגלת יותר לראות אותו ופעם ראשונה אחרי 4 שנים אמרתי לו לקחת את הדברים וללכת. קשה לי לא ברור לי איפה הדברים עומדים האם עשיתי מעשה שהוא נכון שלא הייתי אימפולסיבית מידי . איך יוצאים מזה? האם זה שנפרדנו ככ הרבה פעמים זה אומר בעצם שאנחנו לא מתאימים.
אודה לעצתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילים שנזרקות בשעת כעס
דורית כהן16/08/2010אורנית היקרה, צר לי על התהפוכות שאת מתארת. ראי, בשעת ריב אנשים זורקים מילים קשות שלא אגיד לך שאינן חולפות להם בראש, אבל המילים הקשות אינן מייצגות את כל המחשבה, או את כל האישיות, אלא רק חלק אחד, בדרך כלל ילדותי ורגשי, שאינו תואם לכלל האישיות. אבל הדברים נאמרים ואי אפשר להתעלם מהם.
האם את יכולה להביא בחשבון שרק חלק ממנו התכוון למה שהוא זרק לך?
אם תבדקי עם עצמך, האם את לא יכולה להזדהות עם מה שהוא זרק לך ולבחון את עצמך? אולי גם את מרגישה כך כלפי ילדייך - שהם היצורים הכי חשובים לך בעולם? האם זה לא טבעי?
בשעה רגועה יותר, עלייך לחשוב על היתרונות והחסרונות בזוגיות איתו, ואולי להתעקש אכן ללכת איתו לייעוץ זוגי כמו שהיה מדובר ביניכם. הרבה זוגות אומרים זאת לעצמם ואז ברגע שקצת נרגע - יורדים מן התכנית היקרה והמלחיצה הזאת, וחבל, כי בהחלט אפשר ללמוד כלי תקשורת אפקטיביים ולנהל את עצמכם הרבה יותר טוב בעתיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)