מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעלי מהמרשושי16/08/2010
אני נשואה כבר 9 שנים + 2 ילדים בני 4 ו-6.
בעלי עוד לפני שהכרתי אותו מהמר ואני לא ידעתי והיו תקופות שהוא הפסיד כספים ואח"כ הפסקות.
אני מרגישה שחל שינוי הוא פחות מהמר.
אמרתי לו לך לטיפול אפילו ביחד הוא לא מאמין במכון לגמילה הוא מאמין שהוא יפסיק לבד.
הוא חייב לאתר ההימורים 6000 ש"ח מה עושים?
אני לא מסכימה שהוא יגע בחשבון המשותף שלנו.
מה אני עושה האם כדאי ליידע את הבוס שלו?
נ.ב
הוא רוצה שנכנס להיריון האם כדאי, האם זה מה שישנה אותו?
זקוקה ליעוץ דחוף
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטפל בבעית ההימורים קודם כל
דורית כהן17/08/2010שושי היקרה,
הימורים זו התמכרות קשה ומסוכנת! היא כרוכה בהסתרות ובשקרים למשפחה.
אני חושבת שעלייך להיות מאוד קשוחה איתו ולחייב אותו להגיע לטיפול נגד ההתמכרות הזאת שלו. יש מומחים בתחום הזה. זה שהוא אומר שהוא יכול להתגבר לבד - זו הצהרה ידועה של כל המכורים בכל התחומים, והצעד הראשון לקראת שינוי אמיתי הוא להכיר בכך שיש בעייה!!!
נכון את עושה שהוא לא יכול לנגוע בחשבון המשותף.
אינני מציעה ליידע את הבוס כי את עלולה להזיק לבעלך בטווח הארוך.
אני לא מציעה לעשות עוד ילד לאור המצב. יש חובות, והלחץ מגביר אצלו את הצורך להמר, לזכות בכסף הקל...
לפני הכל - טפלי בבעיית ההימורים. אל תתעלמי ממנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין
שושי17/08/2010שכחתי לציין שהוא עובד עם אחיו ואחיו היה מהמר בשמו דרך האינטרנט+ שולח במקומו וינר.
עכשיו תפסתי את אחיו ודרשתי ממנו שהוא לא יקשיב לבעלי להמר.
עכשיו כל האחים שלו שומרים עליו ואין לו איך להמר ומתי.
דיברתי עם בעלי הוא לא מוכן ללכת לשום טיפול כי אין לו זמן.
האם אפשר גם בלי טיפול?
האם אני יכולה לעזור לו?
האם יש אור בקצה המנהרה או שאבוד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדאי לפנות לפורום התמכרויות
דורית כהן18/08/2010שושי, בדקתי וראיתי שיש כאן גם פורום התמכרויות. אני מציעה שתפני את שאלותייך אליהם זה תחום שאינני מבינה בו הרבה. בהצלחה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)