רוצה את הידיד שלי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• רוצה את הידיד שלי
    ליטל
    17/08/2010

דורית שלום,
    לפני פחות משנה הייתי בטיול במזרח והכרתי שם בחור. טיילנו יחד כחודש שבו היה בינינו קשר נפלא. היינו יחד כל הזמן, רוב הזמן רק שנינו, לא התערבבנו, כי הספיקה לנו זה חברתו של זו. זו היתה תקופה קצרה ומאושרת. בתום החודש הזה אני חזרתי ארצה והוא המשיך לטייל עוד כשלושה חודשים. במשך הזמן הזה התכתבנו כל הזמן והתגעגענו, אבל לא דיברנו על לשמור אמונים. כחודש לפני שהוא חזר התחלתי קשר עם מישהו אחר. במקביל המשכתי להתכתב איתו ונכנסתי למין מערבולת של לבטים שלא ידעתי איך לצאת ממנה. בסופו של דבר הקשר עם הבחור השני העמיק וכשהראשון חזר אמרתי לו שאני כבר יוצאת עם מישהו. הוא התאכזב מאוד, אבל נשארנו בקשר מצוין, אני התעקשתי על כך והתקשרתי הרבה, נפגשנו ודיברנו המון, אבל העברתי את זה לפסים ידידותיים בלבד. באיזשהו שלב הקשר עם הבחור השני נגמר, באמת בלי קשר לבחור הראשון, ועכשיו, כשלושה חודשים אחרי שזה נגמר, הרגשות כלפי הראשון התעוררו מחדש. כל הזמן ידעתי שאני אוהבת אותו ורוצה אותו בחיי, אבל עכשיו אני מרגישה שוב מאוהבת בו ומבינה שהוא מתאים לי הרבה יותר מהקודם ושיש בינינו קשר אמיתי ועמוק.

אני לא יודעת מה לעשות. אנחנו נפגשים כרגיל, מדברים הרבה, אבל נדמה שהוא השלים עם זה שאני לא רוצה אותו כבן זוג. הוא מתחיל ללמוד בקרוב בעיר אחרת. יהיו לו חיים חדשים, חברים חדשים, אולי חברה...ואני פוחדת לאבד אותו. איך להראות לו שאני רוצה אותו? מה לעשות? אני מרגישה חסרת אונים. אנחנו נפגשים ובא לי לחבק ולנשק אותו, והוא מתייחס אליי כאל ידידה. אני חייבת לציין שלאורך כל התקופה הזאת הוא תמיד היה שם בשבילי. כל דבר שרציתי, בכל משבר שעברתי ובכל קושי, הוא היה שם כדי להקשיב ולתמוך. הוא מקסים. אני מרגישה שעשיתי טעות. מה לעשות עכשיו??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה את הידיד שלי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיזור ישיר או עקיף

דורית כהן
    18/08/2010

ליאור היקרה, איזה סיפור רומנטי...
    יש כאן בעייה: הוא הרי יודע מן הסתם שהקשר שלך עם החבר האחרון נגמר, הוא יודע זאת משום שאתם בקשר ונפגשים כידיים, לא כן? אז נשאלת השאלה - אם הוא יודע זאת - למה הוא לא בודק איתך ביוזמתו האם יש על מה לדבר.
    יתכן והוא חושש מתשובה שלילית. חושש לסבך את יחסיכם. אולי הוא חושש שאם יתחיל איתך את תירתעי ואז גם הידידות היפה שלכם תיפסק. אפשרות אחרת היא שהוא "התגבר עליך" ולא רוצה שוב להיכנס למקום הרגשי הזה.
    אני חושבת שמה שאת יכולה לעשות הוא או להיות ישירה איתו ופשוט להגיד לו מה קורה אצלך, או לרמוז לו בצורה לא ישירה - ע"י שפת הגוף שלך - שאת מעוניינת בקרבתו.
    אם את בוחרת בצורה לא ישירה, אז תלבשי בגדים יותר סקסים, תשאלי אותו מה מתאים לך, שבי קרוב אליו, הביטי בו עמוק בעיניים, שחקי עם שערותייך, לקקי את שפתייך - אומרים שיש כל מיני רמזים מיניים שנשים שולחות לגברים שהן חושקות בהם. הציעי לצאת לבילוי משותף, טיול על שפת הים בלילה. הכניסי קונטקסט יותר רומנטי. ואם כל זה לא עוזר - ספרי לו סיפור על מישהי במזרח שכך וכך קרה לה, כמו שסיפרת לנו...אם כל זה לא יעזור - אז אולי הוא באמת כבר התגבר עליך ולא מעוניין.
    מקווה בשבילך שיצליח לכם!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי דורית

ירדן
    18/08/2010

תודה על תשובה!
    אני באמת מעדיפה חיזור עקיף, כי אני פוחדת, אולי כמוהו, שאם הוא לא ירצה זה יהרוס את הידידות שיש בינינו, שעליה אני ממש לא רוצה לוותר גם אם הוא לא רוצה אותי כבת זוג. נראה לי שהוא לא ניסה לחזור אחרי שנפרדתי מהבחור השני כי אני שידרתי שאין מצב.. ואם הוא היה מנסה אז באמת הייתי נרתעת. לקח לי זמן...אני איטית לפעמים...
    ואולי הוא באמת לא מעוניין בתסבוכת הרגשית איתי וכבר יצא מזה.
    בכל אופן, אני מאמצת את ההצעות שלך וכבר הזמנתי אותו אליי לסרט רומנטי בדי וי די ואני מתכננת לשכר אותו :)
    תודה רבה! זו היתה תשובה מפורטת ולא אוטומטית כמו שרוב האנשים שהתייעצתי איתם נתנו לי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למאוהבת שלום

שימחה
    18/08/2010

יקירתי אכן סיפור יפה שחייב להיבדק עד תום
    עזבי סרטים , ליקוקי שפתיים וכ"ו
    אלוהים נתן לנו פה כדי להשתמש בו. תפתחי בשיחה אמיתית תתגברי על כל המעצורים וכולי תקווה שזה יביא אותכם לזוגיות מושלמת גם בעתיד בה מדברים על הכל בצורה גלויה.
    בכל דרך אחרת יש מצב שלעולם לא יקרה כלום וככל שהזמן יעבור כך תתכנסו כל אחד ממכם
    תפרשו מעשים ומילים לפי ראות עינכם ותחמיצו הזדמנות גדולה.
    בהצלחה מכל הלב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מפחדת!

ליטל
    18/08/2010

אני מפחדת להרוס את הקשר שלנו בדיבור ישיר מדי. אם אני אראה שהוא לא מבין רמזים, אני איאלץ להגיד לו...
    ותודה רבה על העצה ואיחולי ההצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני בגישה שמרנית יותר

דורית כהן
    21/08/2010

במחשבה נוספת, ובאותו כיוון כמוך, יעל, אני רוצה להדגיש עוד נקודה:
    עם כל השמרנות שתיראה בהצעה שלי, לפעמים זה יותר "בריא" לתת לגבר את ההרגשה שהוא זה שהתחיל, זה שהצליח לכבוש, ושזה לא הלך לו בקלות. שכאשר כבר יהיה ביניכם משהו פיזי - הוא ירגיש שאת פשוט נכבשת בקסמיו ולא יכולת לעמוד בכוח המשיכה שלו.
    לכן מצב רומנטי שבו את רק רומזת והוא - יש לקוות - יעשה את המהלך הראשון - יהיה לשניכם מוצלח יותר ונכון יותר. התאזרי בסבלנות ותני לטבע לעשות את שלו, רק תיצרי את המסגרת הרומנטית המתאימה, כמו שתכננת, ואולי יעזור גם אם תעלי זכרונות מן התקופה הראשונה שלכם, מה שיראה לו שאת חושבת עליו ולא על החבר האחרון שלך.
    בהצלחה, נשמח אם תשתפי אותנו בהמשך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו