מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עם תינוק ובעלי מתאכזר אלי ללא הפסקהשיר19/08/2010
אני כותבת את ההודעה הזו עם דמעות בעיניים.
אני נשואה עם תינוק בן שלושה חודשים. מרגע הגיעו לעולם (ואף בעצם לפני) אני ובעלי רבים ללא הפסקה.
אני אישה מאוד מבינה ונוחה ומתפשרת המון ובעלי בחור עקשן, איש מדון וביקורתי מאוד.
לאחרונה במיוחד אני מרגישה שהוא מתאכזר אלי יותר מתמיד. הוא מאיים עלי ללא הפסקה.
יש לו קשר חולני מאוד עם הסבא והסבתא שלו ודוד שלו אשר גר עמם.
אני מרגישה שהוא מאוד מזלזל בי, במשפחה שלי כאשר באמת אין לו סיבה. אני באה ממשפחה טובה
ודואגת והוא לעומת זאת בא ממשפחה שבה כל אחד עושה כרצונו (יש לו שלושה אחים) כאשר הוא
האח הבכור ועושה כרצונו בכל בני המשפחה.
לאחר כחודש אחרי הלידה היה לנו ריב רציני ופשוט לקחתי את הרגליים שלי וברחתי. בתקופה בת שבוע שלא הייתי
בבית הוא לא טרח להתקשר ולו אפילו לשאול לשלום בנו.
בכל מקרה החלטתי לחזור הביתה מתוך דאגה לעצמי ולתינוק שלי שכן חשווב לי שיגדל עם אבא.
לאחרונה המצב הולך ומתדרדר ואני מרגישה שאני פשוט נמחקת וזאת מתוך הפחד לגדל את בני לבד.
כאשר אני מנסה לדבר איתו ולהסביר לו שהביקורתיות שלו הנה ללא הרף ופשוט קשה לי לחיות כך
הוא אומר לי את ידעת טוב מאוד עם מי התחתנת.
אני מרגישה שאני נשואה למפלצת.
יש לציין שלא קיימת אלימות פיזית.
אשמח לקבל עצות וחיזוקים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עלייך להתחזק ולשנות את יחסיכם
דורית כהן21/08/2010שיר היקרה, נראה לי מן התיאור שלך שאכן מצאת לך בן זוג שתלטן וחסר רגישות, והתאמת את עצמך לכוחניות שלו עד עכשו, וגם הוא התרגל שאת מקשיבה לו ונכנעת לו, ופתאום עכשו, כאשר את מתמרדת ולא מוכנה יותר להשלים עם המצב - הוא שולף נשק עוד יותר קיצוני - אדישות - ויוצא שאת היא זו שמתפתלת ומנסה למצוא פתרונות והוא מושך את ידיו ולא טורח לעשות שינוי.
לפני הכל עלייך לבדוק האם יש בו דברים שאת מעריכה ואוהבת - עם כל ה"מפלצתיות" שבו. כי אם אינך מצליחה לראות בו דברים חיוביים - עלייך לאזור אומץ ולעזוב אותו. לא יהיה נכון להישאר איתו רק על מנת שלבנך יהיה אבא צמוד. אם את תהיי אומללה - חייו של בנך לא יהיו טובים.
אם את רוצה להישאר איתו כי יש בו דברים טובים ואת יכולה לדמיין שאת חוזרת לאהוב אותו - עלייך לחפש בני ברית שיתמכו בך במהלך של השינוי.
עלייך להחליט איך את רוצה את חיי הנישואין שלך ואת הזוגיות איתו ולהתחיל לשנות את יחסיכם בכיוון הזה.
יש לצפות לכך שהוא לא ישתף פעולה, אבל אולי בתהליך איטי וסבלני - זה כן יצליח לך לשנות דברים ביניכם.
הביאי בחשבון שזה עלול גם לא להצליח לך וראי קודם כל האם את מוכנה להישאר לבדך, כלומר להתגרש. אבל מה שחשוב הוא שאת תהיי שלמה עם עצמך ולא תיגררי בגלל הכוחניות שלו לחיי נישואין אומללים. אם הוא לא משתף כלל פעולה ולא מוכן גם ללכת לייעוץ זוגי - היי אמיצה ואל תשארי במערכת כזאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)