מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה עושיםאורלי20/08/2010
אני וחבר שלי יחד 3 חודשים שנינו מעל גיל 30.אני אוהבת אותו ומעוניינת שהקשר יתקדם וישמיך להיות רציני .
הוא בחור טוב , מפרגן, אוהב, מכבד אותי , יש משיכה ביננו ושיחה טובה.גם אני מפרגנת לו ונותנת לו יחס טוב .
בסה"כ אין לי מה להתלונן, אבל יש משהו שקצת חסר לי ממנו וזה מילות חיבה. הוא אומנם יודע להחמיא אבל לא אומר לי מילות חיבה כמו : חמודה שלי, מתוקה שלי וכאלה. פעם אחת אמרתי לו אתה חמוד והוא לא הבין למה אני אומרת את זה , אז אמרתי לו שבגלל שאני חושבת שהוא חמוד ומקסים , ניסיתי לפתוח איזשהו פתח וגם שהוא יתחיל להגיד מילים כאלו , וגם התכוונתי למה שאמרתי, אבל זה לא ממש קרה. הוא אומר לי דברים רק שאני איכשהו מוציאה את זה ממנו , אבל אני מאמינה שהוא מתכוון למה שהוא אומר.
אני רוצה לשנות את זה אישכהו , אני יודעת שזה קשור גם לאופי ולאדם שהוא פתוח יותר וסגור יותר, אבל בכל זאת הייתי רוצה שיהיה גם את זה ביננו .
בנוסף לזה הייתי רוצה לדעת איך הוא מרגיש כלפיי וכלפיי הקשר שלנו .
איך לגשת אליו מבלי להלחיץ אותו וגם אולי לקבל תשובות ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאט, ע"י הדגמה אישית
דורית כהן21/08/2010אורלי היקרה, לדעתי הדרך הטובה ביותר שלא תלחיץ אותו היא ע"י דוגמה אישית. הביאי בחשבון שזה לא ברפרטואר הטבעי שלו להשתמש במילות חיבה, וזה מופיע לו עכשו מוזר ומלאכותי. אל תלחיצי אותו ואל תדרשי ממנו אלא רק עשי זאת בעצמך כלפיו, בנדיבות, בהנאה, ממש כפי שבא לך. אני חושבת שככל שתאהבו יותר - זה יתחיל להופיע גם אצלו עם הזמן...אם יקרה שהוא יפלוט בטעות איזו מילת חיבה - הראי לו כמה זה מענג אותך ( כלומר - חיזוקים חיוביים...). לאט לאט...אתגר!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)