מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ליפני גירושיןמזל22/08/2010
שלום אני נשואה כימעט שנתיים ויש לי ילדה בת 4 חודשים .יצאתי עם בעלי ליפני הנישואים 3 שנים סהכ הכרות של 5 שנים.זה התחיל כאשר בתי נולדה ומצבנו בזוגיות מאוד הישתנה וזה אומר שיחסיו אלי ירדו מאוד העליב רבות, השתלט הרבה וגם אני לרוב דיברתי במשך 4 חודשים על גירושים יום אחד החליט שהוא רוצה לצאת עם חברים. גם ליפני היה יוצא פעם בשבוע בערך .ואני היתעקשתי שלא יצא .המצב יתדרדר בזה שעזבתי את הבית וכשחזרתי למחרת נתן לי להבין שאינו רוצה בזוגיות יותר שיותר טוב לו הלבד .זה נימשך כחודש ועד היום אני בבית הורי זה היתדרדר עם המישפחות נהיה ליכלוך בין המישפחות והגיע לרמה מאוד נמוכה חושב שגירושים יעשה לנו טוב .ואפילו הציע שנחזור אחרי הגירושים מה לעשות האם לסרב לגט? או שפשוט לחכות וליראות לאן יובילו המושכות?או שפשוט לתת גט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לתת מרחב
עדי בדיחי23/08/2010שלום מזל,
לא כתבת בני כמה אתם, זה פרט חשוב.
ממה שכתבת ותיארת, התמונה מראה שבן זוגך לא בשלב בו את נמצאת. נשמע שיש בך בכל זאת את הרצון לשנות, לשפר משהו. המצב הגיע לרמה נמוכה, המשפחות מתערבות וזה אכן גורם ללכלוך לא רב במובן המקובל אלא זה ממש "מלכלך" את התמונה ואת הזוגיות שלכם. גבולות מאוד חשובים לבניית קשר נכון.
ההצעה להיפרד לאו דווקא הצעה גרועה. לפעמים, כמו שבן זוגך רמז לך, חוזרים זה לזה. אולי, אם אמר זאת, הוא מתכוון לכך שצריך חופש מהזוגיות, שאולי צריך לנקות את הראש. אין לי ספק שגם להולדת הבת יש משמעות אדירה על מערכת היחסים שלכם, שכנראה מראש ידעה קשיים.
הייתי מציעה כן ללכת בקו הזה של פסק זמן, אם כי לא גירושין, כי בכל זאת, לפי המעט שתיארת, יש שם איזה פוטנציאל. הייתי מציעה שתמשיכי לשהות בבית הורייך, לא ליצור עמו קשר עד שיעבור מספיק זמן ותהיי יותר נקיה ורגועה מכל המחשבות. אני מניחה שמישהו מכם כבר ירים את הכפפה עד אז ויעשה מעשה- או לגשת לטיפול יחד ולנסות לגשר, או להחליט על פרידה סופית.
כך או כך, את תקבלי החלטה מתוך לחץ. תני לעצמך זמן לחשוב על זה, גם לו, ואולי הזמן לבד של כל אחד מכם יעשה משהו טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)