מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעלי מכור לאייפון ולאינטרנטורד22/08/2010
שלום,
מעולם לא חשבתי שדבר כזה יהווה עבורי בעיה בזוגיות.לבעלי יש מכשיר אייפון והוא משתמש בו בכל הזדמנות, בבית בסלון, בחצר בערב, במסעדה, בהפסקה בקולנוע, בטיולים, בכל הזדמנות!!!!
אני מוצאת את עצמי יושבת במסעדה ומסתכלת עליו מתעסק עם האינטרנט, מתחרה על תשומת הלב שלו.
ניסתי לדבר איתי על זה בצורה יפה אך הוא מתקשה להבין אותי. אני חייבת לציין שהיחסים בינינו מצויינים ואני בטוחה שזה לא בגלל שהוא רוצה להמנע מלהיות איתי או משהו כזה, הוא פשוט מרגיש צורך עז כל הזמן לבדוק מיילים של העבודה, לבדוק נתונים בעבודה, לקוא חדשות, להכנס לפייסבוק מידי פעם.
בקרוב אנחנו נוסעים לחו"ל והוא מתעקש להביא את האייפון וגם מחשב נייד, הסברתי לו שמדובר בחופשה ואנחנו צריכים להתנתק, הוא כמובן הבטיח שהוא יהיה איתי אבל ברור לי מה יקרה, הוא יוצא את האייפון בכל הזדמנות.
זה ממש מפריע לי, ניסיתי להיות סבלנית עד היום אבל אני כבר לא עומדת בזה.
מה עושים???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לו"ז שבו גם את נכנסת
עדי בדיחי23/08/2010הי ורד,
מעניין מה שאת מתארת. חשבתי שאולי אכן הוא זקוק למרחב ולחופש מחיה מסוים.. ואולי זאת עדיין הסיבה. בכל אופן מה שתיארת נראה כצובע גם את מערכת היחסים שלכם ואת מרגישה מתחרה אמיתית בנפלאות הטכנולוגיה.
אולי כדאי לשבת איתו ולחשוב יחד על לו"ז שמתאים לשניכם. ז"א, לקבוע זמן בשבוע שהוא מוכן להיות ר-ק איתך. זמן אמנם קצוב, אבל שיעמוד בו. למשל- ימי שלישי בערב. זמן שהוא רק שלכם, האם יוכל לעמוד בזה?
יש אנשים שמכורים לקדמה ולטכנולוגיה דווקא כי היא מציעה כ"כ הרבה מגוון וכ"כ הרבה אינפורמציה. היום בקליק אחד את יכולה לעשות משהו שלפני כמה שנים לקח לך חודשים לעשות. למשל- הנפקת רישיון נהיגה. הידעת שבהעברת כרטיס אשראי את יכולה להנפיק לך רישיון נהיגה זמני לאחר שאבד לך הראשון? מאוד יתכן שבעלך דווקא מכור לשינויים ולטכנולוגיות השונות שהמדיה מציעה, מתלהב מזה מאוד וגורם לו לריגוש ולחופש אמיתי. ואין רע בכך. פעם זה היה הטטריס..
אבל המידתיות צריכה להיות ברורה לו. את צריכה להיות ברורה לו.
נסי לחשוב איתו איך הזוגיות שלכם נכנסת לסדר הלו"ז שלו, איך את מקבלת גם את השעות שלך איתו. תני לו להחליט על הזמן שרוצה איתך. וגם אם יקדיש מעט זמן לדעתך- שתפי פעולה ובידקי את רמת הנאמנות שלו אלייך באותו זמן שהוא עצמו הקציב. אל תנסי לשנות או לפתות אותו ליותר זמן. זרמי עם מה שהוא מציע, ומשם תבדקי לאן זה הולך- האם עומד במילה ומסוגל להיות שלך, או שירוץ שוב למחשב לבדוק מייל ומה התחדש בחמש דקות האחרונות. כי אם אינו מסוגל לשלוט בכך, שווה לבדוק את זה לעומק.
אנא קראי את תגובתי גם לאורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)