איך אני ישתנה מאיפו להתחיל

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• איך אני ישתנה מאיפו להתחיל
    שוקולית
    18/04/2007

נושא: מי יכול לעזור רק לי .לתמיכה משפחתית חינם
    תוכן: אנכנו נשואים 17 שנים חיי היו לי טובי וכיפים .
    עברנו כל מיני שינועים בחיים בגלל בעיות בריאות .אני חולה בכל מיני דברים .
    היתי מתפקדת ועושה הכל הכל .טיפ טופ.היום הגלגל אצלי הישתנה .
    עד עכשיו היתי שומעת לא כל מילה שלו של בעלי אליי היתה קדושה .
    היום אני בצד אחר לגמרי .אני מנסה להגיד את דעתי להביע מה טוב ומה לא טוב.
    ופשוט היום אנכנו על כל דבר מיתווכחים הרבה .האמת בעלי מאשים אותי שאני זאת שערסתי את המישפחה.
    מצד אחד הוא אני יודעת שבעל תומך ואוהב אותי מאוד. ורוצה לטובתי .אני היום היחס שלי אליו מאוד מאוד
    היתקרר לגמרי עם אני שוכבת איתו זה העיקר לספק אותו .כדי שלא ילך לאחרות.אבל בנינו לא אכפת לי עם ילך עם אחרות
    אבל שאני לא ידע .אבל מצד שני אני מאוד טלויה בו. כל יום מצלצל אליי לדעת איך אני מתפקדת ומה עושה כדי לדאוג לי .
    כי בעיקבות מצב בריאותי היתחלתי לשכוח דברים מינימלים .ואני לא עובדת .וגם בגלל בריאותי .לא מתפקדת כאימא כרגילה.
    ומצד אחד אני במצב של יאוש ומצבי רוח מישתנים מקצה לקצה .אני מטפלת בעצמי בכדורים ומנסה להישתנות ועושה הרבה הרבה להישתנות.האמת שבעלי הוא מוציא אותי מהבית יחד עם הילדים, אני אף פעם לא יוזמת ליציאה לטייל.אני כל הזמן בבית.
    אני היום מאוד כועסת עליו .כי כאשר אנכנו צריכים לצאת מהבית .צריכים לאכול .אותי מכעיס שהוא קם לא בבוקר
    אני מכינה לא שתיה חמה ופרוסה ושותים ביחד .והוא העיקר לעצמו ניכנס למחשב .ואני זאת שצריכה לדאוג לארוחת בוקר לנו.
    לכן גם ככה אין לי חשק לעשות כלום כאשר אני לבד במיטבח.פעם היו ימים פחות ממה שעכשיו .והינו מכינים ארוחה ביחד .
    אני מרגישה שברגע שעם אני לא יוצאת בשבת מהבית .אני כמו משרתת .מאוכל לאוכל .משתיה לשתיה.
    צריכה להכין לא ולהביא לסלון.או הוא מעדיף גם שאני יגיש לא את האוכל לסלון.אני לא מוכנה והוא מיתוכח על כלום .
    המצב שלי הך להיות חסרת סבלנות. עצבנית מהר מהר מיתחממת. פעם היתי מפחדת ממנו. כל פיפס ישר קדוש.
    אני שואלת מה דעתכם מה אתם היתם עושים במקומי .תיראו יש דברים טובים בו .אני 15 שנה לא היתי מסוגלת להגיד לא שאני רוצה לשבת בבית קפה.פשוט רק מה שהוא הציע קיבלתי .היום כימעט אין לנו שיחות ביחד בכלל.הוא טוען שאני לא קשובה לא .הוא בעלי גם היחמיר לא וגם עצבני כועס .אומנם לא עלים .אבל בר! גע של כע ס .דוגמא החי קטנה .
    עם אני לא זאת שקמתי ואכלנו יחד אוכל ויסדר את הבית ורק אחרי שהבית מסודר וטיפ טופ .אנכנו לא יוצאים .
    עכשיו בגלל שהוא לא הזיז שום דבר לגבי היציאה. הוא מצפה שאני יכין מה לקחת פירות וממתקים לטיול .והוא ג'נטלמן.
    אני אומרת ומה איתך אתה לא עוזר ורק רואה טלויזיה או מחשב .ומסיע אותנו באוטו זהו .
    כי בעלי ברגע שהוא כועס עליי הילדים מפסידים כי כשהם מדברים איתו הוא לא עונה להם שותק כמו גולם.
    הוא אומר כה אני .אני לא מסוגלת לראות אותו באוירה כזאת.אתה כועס אליי יופי זה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש צורך לדעתי בייעוץ מקצועי

דורית כהן
    18/04/2007

שוקולית יקרה, סיפרת על בעיות בהמון תחומים של החיים, גם על בעיות שלך עם עצמך, כולל בעיות בריאות ותפקוד, וגם על בעיות ביחסים עם בעלך. האמת שקשה לי לתת לך עצה, כי נראה לי שלשניכם לא טוב, והמצב עלול להתדרדר, ואולי לא תהיה לכם ברירה אלא לקבל ייעוץ מגורם מקצועי. זה לא יהיה אחראי מצידי לתת לך עצות כאן, צר לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו