חמותי אמא שלי ואני

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חמותי אמא שלי ואני
    רונה
    24/08/2010

נכון זה הזוי מה שאתם הולכין לשמוע חמותי ואמא שלי חברות טובות!
    אני מבלה איתן את רוב זמני יחד עם הילדה שלי כל יום כל היום מצדנו להיות ביחד לאכול לישון לבלות הכל. הן אפילו חולקות אותן חברות ומבלות ביחד ומדברות בטלפון שעות כולם מקנאים בי שככה הן מסתדרות. חשוב לציין שחמתי אישה טובה מדהימה ואמא שלי גםחמתי כל הזמן קונה לי מביאה לי מפנקת את הבת שלי שומרת לי עליה ואותו דבר אמא שלי אני מסתדרת עם חמתי מצויין אך יש ימים שהיא מביאה לי תעצבים היא כאילו עושה הכל בכדי להרשים אותי אבל תוקעת לי סכינים בגב יש לה אופי חרא היא סכסכנית ברמות אין לתאר היא שקרנית גם היא מרכלת עליי עם אמא שלי ומה נראה לכם שאמא שלי לא תגי לי היא תמיד מנסה לעשות טוב ויוצא לה רע אין לי שליטה בפה אני מהת עליה וגם קצת שונאת אותה אנחנו זוג צעיר האוהב לבות אז רוב הזמן הילדה אצל האמאהות וגם הן מבקשות להיות איתה אז למה וחמתי כל הזמן אומרת העיקר הביאו ילדה מה נראה לה אוף היא מעצבנת יומיים היא לא באה לי בטוב פתאם היא מתקשרת אליי קניתי לך טבעת זהב לבן מהממת משהו יפה אני יבא לך את זה מחר נו באמת אוף מה אני אמרוה לעשות קשה איתה וקשה בלעדיה היא מכבת לי מבשלת לי עוה לנו קניות לפעמים לבית דואגת רצה באה ומתלוננת בלי שאדע איך לפתור את זה עזרומ לי האם להרחיק את אמא שלי ממנה שלא יהיה מצבים לא נעימים מה לעשות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חמותי אמא שלי ואני

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לעשות סדר במצב מורכב כזה

עדי בדיחי
    25/08/2010

שלום רונה,

נשמע שמצד אחד נוח לך עם העובדה שה"אמהות שלך" חברות וזה משרת איזה צורך אצלך. מצד שני, מפריע לך מאוד ומביא אותך אף לתחושות קיצוניות של שנאה. זה מעיד על הטלטלה הרגשית שאת חווה ועל העוצמות שאת חווה את הדברים.

כתבת הרבה על העזרה הרבה- קניות, נקיונות, שמירה על הילדה.. אני חושבת ותוהה האם תוכלי לקחת חלק מהתפקידים האלו דווקא עלייך, ז"א שהשליטה והאחריות תהיה עלייך. ככה את תוכלי להבין מהי באמת התרומה ומה המידה שבה את מעוניינת שהדמויות החשובות האלו יכנסו לחייך. כי כל עוד הן עושות עבורך ומקיימות בשבילך את המטלות השונות ו"טרדות היומיום", ככה את תמשיכי להיות תלויה בחסדיהן ובעזרה שלהן ותמשיכי להסס- האם זה טוב שהן כ"כ קרובות גם זו לזו וגם אליי, או שלא?

בכל אופן, רונה, המצב שאת מתארת מורכב, לא בריא וחסר גבולות- פשוט כך. את צריכה לעשות סדר, קודם כל- להוריד מחמתך את ה"עול" שאת זאת שאמורה לשאת ולא היא, ולא כי היא לא טובה, אלא כדי לאפשר לך לקחת שליטה וסדר על חייך. אחר כך- את תוכלי לזהות כמה את באמת צריכה אותן קרובות ומה את מסוגלת לעשות לבד. כשתרגישי שהכוח שלך בידייך- את כבר תהיי במקום טוב יותר.

לגבי החברות של שתיהן והאם את צריכה להרחיק את אמך מחמתך- לא הייתי מתערבת שם. זאת חברות בפני עצמה ואם החברות כ"כ טובה וקרובה, הרי שאמך בטח יודעת "עם מי יש לה עסק" והיא תחליט את ההחלטות שלה מי תהיה חברה שלה ומי לא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו