מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צרחכה עזרה דחוףףףורד מ26/08/2010
ערב טוב אני לא יודעת בדיוק מה לעשות אני בת 26 והוא בן 30 אני יוצאת איתו כבר מעל 4 שנים התחתנתי לפני חודש ובזמן האחרון הכל השתנה לפני כן הכל היה טוב היה מפנק מרגש יוצאים כל הזמן מסעדות בילויים , יושבים כל הלילה מדברים שעות היום חוסר תקשורת ,עצבני , כל הזמן רבים יורדים אחד על השני כמו ילדים , מנסה להוריד לי את הביטחון( אני בהרבה נראית יותר טוב ממנו) מניחה שזה מקנאה. התחלתי ללמוד לפני 4 שנים ועשיתי הפסקה שנה וחצי ועכשיו אני מתכננת לחזור ללמוד והוא כל הזמן מנסה להוריד לי את המוטיבציה מלהתקדם ככה גם בעבודה רוצה שאני יוריד שעות שיהיה יותר בבית לבשל, לנקות מה שאני לא! וידע את זה מהיום הראשון שיצאנו. אני בחורה מאוד מפונקת בהקשר לבית , בחוץ אני מאוד עצמאית , לפני שנה היינו אמורים להתחתן וביטלתי הכל זמן קצר לפני החתונה מאותו חשש שנגרם לי עכשיו . הוא גם לא עובד בעבודה סדירה שזה משלדעתי מערער לו את הביטחון לידי . אך אני ההפך לגמרי מנסה כמה שיותר לעלות אותו למעלה שילך ללמוד ולהתפתח גם בעניין העבודה. עכשיו אני במצב שאנני יודעת מה לעשות כי בעבר הלא רחוק הוא היה הגבר הנפלא בשבילי והיום ההפך לגמרי יש ימים כיפים ויש ימים שאני פשוט לא יכולה לסבול אותו. השאלה אם כל מה שהיה 4 שנים היה משחק בשביל להשיג אותי , והכל היה מסכה? או שפשוט עובר עליו משהו? והוא לא משתף אותי כי יש לנו קצר בתקשורת . מה שכן הסקס לא השתנה עדיין נפלא. בבקשה עזרה אם מעכשיו זה ככה והוא מנסה להוריד אותי מה יהיה הלאה??? אשמח לתשובה בהקדם האפשרי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קורס בזוגיות
דורית כהן26/08/2010ורד היקרה, כל מה שאת מתארת נשמע כמו הקשיים של זוג לאחר החתונה, כאשר הפרוייקט הגדול של החתונה נגמר, ובמקום שהחיים יהיו "דבש" על פי הציפייה - כי הכל התגשם - פתאום מתברר שיש חילוקי דעות, ופחות סלחנות על ציפיות שלא מתגשמות. אני מתרשמת שלבעלך יש ציפייה מסויימת איך צריכה הזוגיות שלכם להיראות מבחינת הביתיות שלך ואילו לך יש תפיסה אחרת. הפער הזה בציפיות יוצר תסכול וכעס ודאגה לגבי העתיד - וכל הרגשות האלו מתיישבים להם על כל שיחה שיש לכם ולכן השיחות הופכות להיות מעצבנות.
אני מציעה שלפני שייגרם נזק לאהבה ואפילו לסקס הנהדר - תשקיעו קצת זמן וכסף בהליכה לייעוץ זוגי על מנת שלתמדו תקשורת זוגית יותר טובה ויש סיכוי שתפיקו מכך הרבה תועלת. המון זוגות מגיעים למשבר כזה לאחר החתונה, וזה מאוד מועיל לקחת ייעוץ, יותר נכון - קורס בזוגיות, כי אם תחשבי על כך - לא לומדים זוגיות בשום בית ספר. כל אחד מגיע עם הדברים שהוא ספג בבית - לטוב או לרע - וזו "תכנית הלימודים" אותה עברנו, כל אחד בביתו שלו. אז ברור שכל אחד מגיע עם תפיסה שונה של מה צריך להיות.
אלו דברים שחייבים לעבוד עליהם כדי שלא יהרסו לכם את האהבה, כי כבר את יכולה לראות כמה בקלות זה עלול לקרות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)