היי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• היי
    חסוי
    26/08/2010

היי,
    יש לי שאלה
    בעלי ואני לצערי עברנו קושי מסוים לאחרונה ואנחנו מתרחקים זה מזה. נולד לנו ילד (בעלי לא תמך בי בלידה) ואין לנו שום חזרה מסביב. הוא עובד כך שאני רוב הזמן לבד ללא כל עזרה....הלחץ דובר עליי ואני עצבנית נורא (לא אל הילד וכמעט שרק הוא לא נפגע מזה)! בנוסף לסידור הבית (הדברים היומיומיים) והתינוק - אין לי כוח בסופו של יום ממש לכלום בטח שלא לסקס.
    שני דברים - מן הסתם החוסר בסקס משפיע על שנינו ולמדנו להתרחק זה מזה דברים רבים וקשים נאמרו מצד שנינו וכמו שאומרים הרבה מים עברו בנהר ואני לא יודעת איך לפתוח את עצמי אליו שוב. אני לא רוצה להיפגע ממנו שוב. והוא לא ממני - גם הוא נורא סוגר את עצמו מפניי, ואין לי מושג איך להחזיר את אהבתו אליי....הוא די מצפה שאני קצת ישכח מהילד ויקדיש לו יותר זמן (שוב, אין לנו מישהו שיעזור עם הילד, בייביסיטר זה יקר לנו מידי כגע והילד כל הזמן איתנו).
    בקיצור - איך שוברים את החומות של שנינו. דיברנו על הנושא חשבנו על ייעוץ אבל שוב, כלכלית לא מתאפשר לנו. אין לנו את הכלים והייתי מאוד שמחה כן להחזיר את האבדה של שנינו.
    אודה להתיחסות,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נקווה שאפשר לתקן לבד

דורית כהן
    26/08/2010

שלום לך, ראשית, מזל טוב על הולדת הילד!
    את מתארת יפה את הנתק שנוצר ביניכם, ואני חוששת שבלי ייעוץ זוגי יהיה ממש קשה להבריא את היחסים, כי יש לכם גם בעיית תקשורת, וגם בעיית תשוקה ופער בצרכים בסקס. אמנם אלו בעיות נפוצות , אבל די קשה לתקן אותן לבדכם, ואני מבינה שיש לכם קושי כלכלי.
    לפעמים אפילו פגישה אחת ארוכה של ייעוץ זוגי יכולה להתניע תהליך של שינוי וכבר לתת לכם כמה כלים אם לשניכם יש רצון חזק שזה יצליח. אז כדאי לחשוב על האפשרות הזאת, שתתחילו משהו וזה ימנף אתכם למקום חדש ואז תמשיכו בעצמכם.
    אם בכל זאת זה לא אפשרי כלכלית - קחי את הזמן ותשתמשי באינטרנט - קראי מאמרים בתחום הזוגיות, את מוזמנת להיכנס לאתר שלי שבו יש הרבה מאמרים גם בתחום הפערים בתשוקה ובסקס והקשר בין זה לבין עזרה במטלות הבית...
    אולי תראי גם לבעלך את המאמרים ותיזמי איתו שיחה על אחד מהם? אולי זו תהיה פתיחה לשיחות מסוג אחר ביניכם?

אשמח לשמוע אם זה מועיל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

חסוי
    30/08/2010

אני אנסה את המאמרים ואשמח להיות בקשר באם זה מצליח או לאו
    תודה שוב,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו