מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הייחסוי26/08/2010
היי,
יש לי שאלה
בעלי ואני לצערי עברנו קושי מסוים לאחרונה ואנחנו מתרחקים זה מזה. נולד לנו ילד (בעלי לא תמך בי בלידה) ואין לנו שום חזרה מסביב. הוא עובד כך שאני רוב הזמן לבד ללא כל עזרה....הלחץ דובר עליי ואני עצבנית נורא (לא אל הילד וכמעט שרק הוא לא נפגע מזה)! בנוסף לסידור הבית (הדברים היומיומיים) והתינוק - אין לי כוח בסופו של יום ממש לכלום בטח שלא לסקס.
שני דברים - מן הסתם החוסר בסקס משפיע על שנינו ולמדנו להתרחק זה מזה דברים רבים וקשים נאמרו מצד שנינו וכמו שאומרים הרבה מים עברו בנהר ואני לא יודעת איך לפתוח את עצמי אליו שוב. אני לא רוצה להיפגע ממנו שוב. והוא לא ממני - גם הוא נורא סוגר את עצמו מפניי, ואין לי מושג איך להחזיר את אהבתו אליי....הוא די מצפה שאני קצת ישכח מהילד ויקדיש לו יותר זמן (שוב, אין לנו מישהו שיעזור עם הילד, בייביסיטר זה יקר לנו מידי כגע והילד כל הזמן איתנו).
בקיצור - איך שוברים את החומות של שנינו. דיברנו על הנושא חשבנו על ייעוץ אבל שוב, כלכלית לא מתאפשר לנו. אין לנו את הכלים והייתי מאוד שמחה כן להחזיר את האבדה של שנינו.
אודה להתיחסות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקווה שאפשר לתקן לבד
דורית כהן26/08/2010שלום לך, ראשית, מזל טוב על הולדת הילד!
את מתארת יפה את הנתק שנוצר ביניכם, ואני חוששת שבלי ייעוץ זוגי יהיה ממש קשה להבריא את היחסים, כי יש לכם גם בעיית תקשורת, וגם בעיית תשוקה ופער בצרכים בסקס. אמנם אלו בעיות נפוצות , אבל די קשה לתקן אותן לבדכם, ואני מבינה שיש לכם קושי כלכלי.
לפעמים אפילו פגישה אחת ארוכה של ייעוץ זוגי יכולה להתניע תהליך של שינוי וכבר לתת לכם כמה כלים אם לשניכם יש רצון חזק שזה יצליח. אז כדאי לחשוב על האפשרות הזאת, שתתחילו משהו וזה ימנף אתכם למקום חדש ואז תמשיכו בעצמכם.
אם בכל זאת זה לא אפשרי כלכלית - קחי את הזמן ותשתמשי באינטרנט - קראי מאמרים בתחום הזוגיות, את מוזמנת להיכנס לאתר שלי שבו יש הרבה מאמרים גם בתחום הפערים בתשוקה ובסקס והקשר בין זה לבין עזרה במטלות הבית...
אולי תראי גם לבעלך את המאמרים ותיזמי איתו שיחה על אחד מהם? אולי זו תהיה פתיחה לשיחות מסוג אחר ביניכם?
אשמח לשמוע אם זה מועיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
חסוי30/08/2010אני אנסה את המאמרים ואשמח להיות בקשר באם זה מצליח או לאו
תודה שוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)