לא רוצה סקס!!!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא רוצה סקס!!!
    מיכל
    27/08/2010

אני ובעלי נשואים שנתיים ומכירים כבר 4 שנים יש לנו שני ילדים קטנים ממש..יש לי בעיה מאד קשה אני 4 חודשים אחרי לידה ואני פשוט לא רוצה יותר סקס!רוצה לחיות בלי!אני לא מבינה מה קרה פתאום לא בא לי אין לי חשק כואב לי כי אני שוכבת איתו מאי ברירה שלא יהיה לו צורך לחפש בחוץ..הוא רוצה פעמיים ביום!אני לא רוצה בכלל אבל אנחנו מיתפשרים אני שוכבת איתו פעמיים בשבוע וגם זה בא רק ממנו ואחרי שהוא משחק בי מחרמן...בקיצור מעושים???למה זה קורה??האם אני לא נימשכת אליו יותר??אני אוהבת אותו וגם הוא אותי מאד..אשמח לתגובות תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא רוצה סקס!!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גורמי סטרס

עדי בדיחי
    30/08/2010

הי תמר,

אני חושבת שאת פועלת כמו הרבה נשים אחרות לאחר לידה. ידוע כי ההורמונים משתנים מאוד, שהשחק יורד פלאים אחרי לידות אצל חלק ניכר מהנשים וזה טבעי לגמרי. מעבר לזה, יש שינוי גדול מאוד- הפכתם למשפחה של ממש, זה מצב שגורם להרבה לחץ וסטרס, לפעמים החרדה שלנו לא מפנה מקום להנאות היומיום, ז"א אין מספיק מקום להכל, ומה שחשוב לך תופס יותר תפקיד- הילדים, ההורות. עבור בעלך זה כנראה פחות מורגש, ידוע כי גבר פועל אחרת בנושא זה ולכן חשוב שתבדקי את המצב ההורמונלי, ואולי תתייעצי עם רופא נשים לסיבות האלה.

מעבר לזה, ממליצה לבדוק סיבות נוספות לחוסר תשוקה אצלך- האם יש בך כעס על בן הזוג, האם את מרגישה שכל העול נופל עלייך ואין מקום עבורך, לך, בזוגיות הזאת? האם קשה לך מול בעלך שהוא היוזם ולא את, האם בכלל יש גורמים נוספים- מצב כלכלי, מצב של אדם קרוב, שלוקחים ממך את הפוקוס?

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו