כבר לא מאוהבת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• כבר לא מאוהבת
    נילי
    18/04/2007

היי דורית,
    אני נשואה 4 שנים,עברתי המון משברים בקשר הזוגי, יש לי תחושה שאני לא יכולה כבר להרגיש אהבה לבעלי,כיצד לבדוק את עצמי ריגשית מבלי ללכת לייעוץ?
    מה עלי לשאול את עצמי על מנת להיות בטוחה שזה המצב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כבר לא מאוהבת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנישואין כתכנית ריאליטי

דורית כהן
    19/04/2007

שלום לך מוריה, שאלה גדולה שאלת...ראשית אענה לך שהחיים בתוך הנישואין עלולים בהרבה מאוד מקרים להסתיר את רגשי האהבה שהיו בתחילת בקשר, אשר פעם היו נקיים, תמימים, ומבוססים בהרבה על פנטזיות, על אי ידיעה, על אי היכרות, על מחוות של רצון טוב ועוד דברים המאפיינים את השלב הראשון של האהבה.
    הכניסה לחיי הנישואין ועימה המחוייבות ההדדית, והתיק הכלכלי המשותף, וההורות, ושתי המשפחות הביולוגיות - מנחיתה שני אנשים היישר אל קרביה של תוכנית ריאליטי הכי אמיתית שיכולה להיות, שבה מנסה כל אחד מכם לשרוד, תוך נסיון נואש לשמור על עצמיותו.
    אתם, כמו זוגות רבים אחרים (כמעט כולם, לאמיתו של דבר) - נעשים בבת אחת קרובים מדי, מתחכחים זה בזו יותר מדי על כל נושא ונושא. אלו תנאים בהם לרוב האהבה הטהורה לא מסוגלת לעמוד. היא קורסת תחת כעסים, התחשבנויות, תורנויות, "מי צודק", מי יותר עייף. כמעט אין לה סיכוי...
    אני מציעה לך לא לחפש כעת סימנים. מה שצריך לעשות הוא ליצור אותה מחדש. לחפש מה עושה לך טוב ומה עושה לו טוב ולהקצות לכך זמן בתוך מרוץ החיים הרגילים, ולחפש מה נעים לכם לעשות יחד ולהקצות לכך זמן. לפעמים התובנה שככה זה, שהאהבה משנה את פרצופה והיא לעולם לא תהיה ביניכם מה שהיה פעם - אלא רק' מה שתיצרו החל מעכשו ממש בכוח, תפלסו לה דרך, וכמה שיותר מהר, ואם צריך לכו בכל זאת לייעוץ, כי יש המון מה ללמוד על איך להצליח בתכנית הריאליטי הזאת...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו