בעיה לא פטורה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיה לא פטורה
    יוחאי
    30/08/2010

אני גבר בן 33 . יוצא עם בחורה בת 29 כבר שלש שנים. הקשר שלנו מאד נהדר. מדי פעם מדובר על חתונה ומעבר למגורים יחד. בינתיים זה טרם קרה ונמצא בגדר תוכנית. היא בניגוד אלי מאד סוערת, זקוקה ומתרפקת על שינויים מסוגים שונים - כל הזמן. אני טיפוס יציב יותר. הקשר שלנו מדהים אבל טרם הגיע למיצוי של מגורים יחד. מסתדרים מעולה מבחינות רבות כולל סקס כמובן. לפני מספר חודשים, הכירה דרך האינטרנט גבר, שאיתו נפגשת בבקרים בענייני עבודה. בתחילה עדכנה אותי לגבי הענין למרות התרעומת שלי. הקנאה והכעס נשמעו בקול רם לא אחת. כפשרה , היא ממשיכה להפגש איתו מפגשים קצרים בבקרים לקידום עבודתה.

היא לא מוכנה להרפות מהמפגשים עם הגבר השני. מצד שני מצהירה בעקביות שאני הגבר היחיד בחייה, והדמות החדשה שהצטרף לחייה, משמש עבורה רק כמנוף לעבודה.

לא ברור לי איך אפשר לנהוג כך? ואם אוהבת אותי כפי שמצהירה, כיצד מצליחה ..להתמודד עם העובדה שזה מכאיב לי כל כך ? אז היכן האהבה ?

מה עלי לעשות ??

ברור שהתהגותה הלא ברורה, מעכבים את תוכניותי לגביה. אני סובל ויחד עם זאת מאד אוהב אותה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה לא פטורה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית אמון

דורית כהן
    01/09/2010

יוחאי היקר, אני קוראת בין השורות שקשה לך לסמוך עליה, כי היא לא יציבה כמוך אלא סוערת וזקוקה לשינויים כל הזמן. מאד יתכן שאתה מתייחס לפגישות שלה עם אותו גבר בעינייני עבודה כאל חלק מאותה נטייה שלה לשינויים ומרגיש שזה מסכן משהו בזוגיות שלכם.
    אבל שים לב, מה שאתה עושה - מגביל את החופש שלה ולא סומך על שיקול הדעת שלה. אתה מפיל עליה את חוסר הבטחון שלך, ומצפה שהיא תצמצם את חוויות החיים שלה על מנת לא לפגוע בך.
    הציפייה הזו היא בעייתית בעיני.
    יש כאן שני מצבים:
    או שאתה סומך עליה ולא מגביל אותה.
    או שאינך סומך על המילה שלה - ואז יש לכם בעיית אמון.

בכל מקרה - להגביל אותה זה הפתרון הלא נכון.
    כלומר - או שאתה מברר איתה את נושא האמון או שאתה יורד מן ההתנגדות שלך לפגישות עם הגבר ההוא.
    מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו