טעם וריח..

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• טעם וריח..
    אני
    31/08/2010

אני בחור צעיר שעומד להתחתן (מאורס) ..הכרנו ליפני כ3 חודשים סה"כ..העניין הוא שאני לא נמשך אליה, למרות שבהתחלה זה לא כל כך הפריע לי כי לא ראיתי בזה דבר חשוב..היא הייתה בעיניי "בסדר" והיא באמת בחורה נהדרת שדואגת ונותנת מעצמה וחכמה וכו'..מרגע שהתחלנו להתנשק שמתי לב לבעיה, הטעם שלה והריח לא נעימים לי..התעלמתי כי לא רציתי לפגוע..(וזה לא קשור לצחצוח) זה הגיע למצב שהיום אני פשוט לא מסוגל להתנשק איתה עם פה פתוח או לסבול את הנשימות שלה..זה דוחה אותי..ועם הזמן כשהיינו ביחד..גיליתי שזה נכון לגבי שאר הריחות ..בגוף הכוונה... והיא הלכה לרופא בגלל זה, וכמו שחשבתי..לא מצאו כלום..כנראה שזה פשוט טבעי..והיא מטופחת מאוד..ומאוד רגישה בנושאים האלה..מה עושים??? אני עומד להתחתן איתה..מצד אחד היא מאוד טובה לי..מצד שני..הדבר הזה משפיע לי על היחס אליה..זה עוצר אותי..אני בקונפליקט..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טעם וריח..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מתחתנים. נקודה.

דורית כהן
    31/08/2010

בחור צעיר - איך אתה חושב שאפשר להתגבר על כך???
    עצתי לך - אל תתקדם עם הנישואים האלו. זה לא משהו שניתן לשנות אותו. הוא בסיסי מדי. זו כימייה בסיסית בין שני אנשים והיא לא עובדת. קבל את המצב ואל תילחם בו. צר לי, אבל אינני רואה דרך אחרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו