מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טעם וריח..אני31/08/2010
אני בחור צעיר שעומד להתחתן (מאורס) ..הכרנו ליפני כ3 חודשים סה"כ..העניין הוא שאני לא נמשך אליה, למרות שבהתחלה זה לא כל כך הפריע לי כי לא ראיתי בזה דבר חשוב..היא הייתה בעיניי "בסדר" והיא באמת בחורה נהדרת שדואגת ונותנת מעצמה וחכמה וכו'..מרגע שהתחלנו להתנשק שמתי לב לבעיה, הטעם שלה והריח לא נעימים לי..התעלמתי כי לא רציתי לפגוע..(וזה לא קשור לצחצוח) זה הגיע למצב שהיום אני פשוט לא מסוגל להתנשק איתה עם פה פתוח או לסבול את הנשימות שלה..זה דוחה אותי..ועם הזמן כשהיינו ביחד..גיליתי שזה נכון לגבי שאר הריחות ..בגוף הכוונה... והיא הלכה לרופא בגלל זה, וכמו שחשבתי..לא מצאו כלום..כנראה שזה פשוט טבעי..והיא מטופחת מאוד..ומאוד רגישה בנושאים האלה..מה עושים??? אני עומד להתחתן איתה..מצד אחד היא מאוד טובה לי..מצד שני..הדבר הזה משפיע לי על היחס אליה..זה עוצר אותי..אני בקונפליקט..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מתחתנים. נקודה.
דורית כהן31/08/2010בחור צעיר - איך אתה חושב שאפשר להתגבר על כך???
עצתי לך - אל תתקדם עם הנישואים האלו. זה לא משהו שניתן לשנות אותו. הוא בסיסי מדי. זו כימייה בסיסית בין שני אנשים והיא לא עובדת. קבל את המצב ואל תילחם בו. צר לי, אבל אינני רואה דרך אחרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)