מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אני אוהבת סקס, הוא פחותיעלה17/11/2007
יש לי בן זוג כבר עשר שנים. אנחנו ביחד מגיל 19. מתחילת הקשר יש בינינו פער בחשק המיני. אני אוהבת סקס מגוון והרבה, הוא מעדיף סקס מתפנק, בתדירות של פעם בשבוע. רבנו על העניין הזה לא אחת כי אני ממש מתוסכלת. אני אוהבת סקס וזה נראה לי מעוות שבת זוג תסתובב כשהיא מתוסכלת מינית כאשר יש לה בן זוג. אני חייבת לציין שאני נראית מצויין, הוא בעצמו אומר לע את זה כל הזמן, אבל עדיין מעדיף להעביר את הזמן בהתכרבלות. הוא לא רוצה לדבר על הסוגייה הזו בטיפול זוגי כי זה מביך אותו. דרך אגב, אם הייתי יכולה הייתי עושה סקס כל יום, אבל בינתיים, אני ממתינה בציפייה שהוא ירצה אותי. מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פערים בתשוקה לסקס
דורית כהן19/11/2007יעלה היקרה, את כותבת שמתחילת הקשר היה ביניכם פער בנושא החשק המיני והתדירות, ונראה שגם פער באיכות ובהעדפות של מה עושים בסקס עצמו.
אילו היית מספרת שהפער הזה נוצר לאחר כמה שנים של איזון - הייתי ממליצה לך להיעזר בייעוץ זוגי, כי לרוב, בגלל גורמים שאינם קשורים לסקס כמו מחלוקת ותסכול סביב מטלות בבית וסביב לקיחת אחריות על כל מיני תחומים בבית - מתחילים להיווצר פערים בתשוקה לסקס. אבל אצלכם את אומרת שכך היה מן ההתחלה. אז יתכן שזה נתון ביולוגי שמבדיל ביניכם, את בעלת עוררות מינית גבוהה והוא הרבה פחות. זה עלול לקרות, לאנשים שונים אין אותו דרייב מיני. מכיוון שאת נשמעת מתוסכלת סביב הנושא - יתכן שעליך לשקול לעזוב אותו, כי לא נראה לי שזו תכונה שניתן לשנות אותה בגדול, מה גם שאת אומרת שאת מושכת ויפה, ועוד את אומרת שהוא לא מוכן להגיע לטיפול זוגי.
לדעתי אפילו רצוי לעשות הפסקה ביחסים ולו רק משום שאתם כל כך הרבה שנים יחד ורצוי להכיר בני זוג אחרים כדי להיות יותר בטוחים בבחירה לקראת הקמת משפחה. לא הייתי כותבת זאת אם לא היית מעלה את הבעייה, כמובן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)