מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא יודעת מה לעשותשירלי31/08/2010
אני כעת במשבר בנישואים שלנו,אני ובעלי התחתנו ושנינו היינו דתיים,בעלי כעת חילוני,דבר שדורש ממנו להתחשב לאור העובדה שיש לנו 2 ילדים והסכמנו שדברים בסיסיים ישמור ליד הילדים,הוא לא תמיד עומד בזה,כך שאני מעירה לו על כך,אך לא זה הדבר היחיד שמפריע לי,הוא מתנהג כאילו הוא רווק יוצא לחברים עד שעות מאוחרות בלילה,ואיתי הוא לא מבלה חוץ מבבית ולעיתים רחוקות בחוץ אחרי שאני מבקשת,ליום נישואין ציפיתי שיעשה משהו קצת יותר גדול אבל הוא חזר רק ב1 בלילה וציפה שאני אזרום איתו בשמחה,אז אמרתי לו שחבל שלא חשב עלי יותר,אז אמר לי:אן שאת באה,או שאני לא רוצה לשמוע ממך, הוא גם מתנהג בילדותיות,
(בהשפעת חברו שהלוגו שלו:צעיר ברוחו) ,ומביך אותי מאוד
על כל הדברים שמפריעים לי,אני אומרת לו ולעיתים מתעצבנת והוא טוען שאני מחפשת לחנך אותו ולא מפסיקה להעיר לו,ויש לי מגמה לעצבן אותו, וכמה חודשים הוא לא רוצה לשמוע ממני הערות ואז הוא יהיה בסדר איתי.
הוא מפיל הכל עלי ושאני זו הבעיה,ושכחתי לציין שרק לפני 6 חודשים חזרתי אליו אחרי שחשבתי לעזוב אותו.
אני לא רוצה לעשות טעויות,מצד אחד באלי לעזוב
מקוה שתוכלי לעזור לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירלי-
בני01/09/2010אוי כמה שזה קשה לחיות כך,,,
אני מאוד מבין את הסיטואציה שנקלעת אליה, הצד המנחם של הסיפור שרבים וטוובים חיים בצל אותה דת שאחד מאמין יותר ואחד פחות,
אני מציע לך רגע לפני שתשתגעי,,, לעשות בניכם הסכם קליל שבו אתם מגדירים את סדריי העדיפויות לפי ראות שניכם, כיצד אתם מתפקדים ייחד כזוג, כשותפים לדירה, כשותפים לאהבה ללא תנאי, בהסכם צריך לרדת לכל פרט שחשוב לכם כזוג, וכן לתת דגש מיוחד לצרכים שלך בנפרד, ולצרכים שלו בנפרד, כמובן שראוי לתת את הדעת מתוך שיקול וכובד ראש איך אתם מתנהלים מול הילדים,
בקיצר זה לא קל, אבל עם הרבה אהבה והבנה אפשר לחיות בסטטוס קוו מסויים,
הכלל הוא >>> כל זמן שאת לא סובלת מההתנהגות שלו, והדברים שהוא עושה לא באים על חשבונך, זמנך, צרכייך, וכו' אז זה אפשרי בהחלט,
---
הערה קטנה, אם נורא בא לך ואת חושבת שאת מסוגלת, אז לכי לייעוץ והכוונה כיצד להחזיר אותו למוטב, כי אחד שפורק עול והופך להיות צעיר ברוחו,,, מהר מאוד מאבד את הרסן, ומתבלבל בין הטפל לעיקר, ובין האסור למותר,
אז אולי זה הייעוד שלך לחיות עם אדם כזה, לספוג את שגעונותיו, אבל לחבק אותו ולהראות לו את הדרך הנכונה,
אם תרגישי שזה גדול עלייך, ואת נסחפת אחריו,,, כאן צריך לעשות שאלת רב, האם את חייבת להתגרש ולהציל את עצמך ואת ילדייך,
אני באופן אישי הייתי נלחם ולוקח סיכון,,, בכל זאת שלום בית, אהבת אדם באשר הוא עדיפה על מחלוקת, ריב ומדון, אבל כל זאת בתנאי שהוא מתחייב לכבד אותך ומשקיע בזוגיות שלכם מידיי יום ביומו, במקרה כזה לא אכפת לי אם הוא דתי או היפי או כל דבר אחר שבא לו,
---
לסיכום : אל תקבלי את התירוץ של צעיר ברוחו ובילויים לתוך הלילה על חשבונך,
רוצי מהר לייעוץ או שתעשו הסכם מכובד שיניח את דעת שניכם,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך לעשות הסכם?
שירלי01/09/2010הבעיה היא שצריכים 2 לטנגו,הצעתי לו ללכת ליעוץ,אך הוא אומר שהבעיה בי שמחפשת מה להתעצבן עליו,איך אשכנע אותו לבוא איתי,אני רוצה להלחם על הנישואים שלנו,אבל מרגישה שצריך לתת יותר,
רעיון ההסכם מצוין,אך זה מחזיק,לשבת איתו לעשות את ההסכם?
אנחנו עכשיו בחוסר תקשורת,רק מה שצריך בשביל הילדים
בכללי יש ביננו אהבה שזה מה שגרם לי לחזור אבל מה המשואה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירלי-
בני01/09/2010את יכולה ללכת לייעוץ לבדך, הוא יבחין בשינוי, בשפה ובהתנהגות שלך, וזה אמור לעשות לו חשק להצטרף, ככה זה גברים, צריכים שמישהו ייעשה להם את העבודה, אני מאמין שהוא בן אדם טוב שיודע להעריך את ההשקעה שאת עושה בשבילו-בשבילכם, רק שהוא כרגע מנוהל ע"פ תאוותיו, וכאילו המנוי לא זמין,,,
לכי לכמה שיחות ייעוץ, ואת ההסכם תעשו בע"ה לבד, או ע"י הכוונה של מגשר או כל אדם שמבין את סגנון החיים שאתם רוצים לחיות,
כתיבה וחתימה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללכת לבד, ולראות תוצאות בהמשך
עדי בדיחי01/09/2010הי שירלי,
אני ממליצה, כמו בני, ללכת ליעוץ לבד. אנא קראי את שאלה 1 בשאלות הנפוצות שלנו- זה יתן לך הסבר מקיף יותר למה כדאי במקרים כאלה ללכת ליעוץ לבד, ומה זה עשוי לעשות לצד השני המתנגד ליעוץ.
בהצלחה ושנה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)